Батько накинувся на поліціянта, бо затримали за кермом його неповнолітнього сина. ВІДЕО

image
24 Липня 2019, 12:38
Поділитися:

Чоловік накинувся на правоохоронця за те, що вони зупинили його неповнолітнього сина, який їздив на автівці без документів, повідомляє  керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов на своїй сторінці у мережі FB. За насильство щодо працівника поліції чоловікові тепер загрожує ув’язнення до 3-х років.

За словами керівника поліції Київщини, патрульна поліція зупинила водія-правопорушника, який влаштував із ними перегони. За кермом виявився неповнолітній без документів.

У Броварській поліції журналістам «Трибуні-Броварів» повідомили, що автівку зупиняли для перевірки столичні правоохоронці, однак неповнолітній не зупинився, а почав утікати. Правоохоронцям удалося зупинити втікача в с. Богданівка. Після затримання з’ясувалося, що в 17-літнього хлопця немає прав на керування автівкою. Він викликав свого батька, який мешкає в одному з сіл району.

«Його родич, який прибув на місці події, замість того, щоб вплинути на своє «чадо», з кулаками накинувся на працівника поліції», – повідомляє Андрій Нєбитов та додає відео з місця події.

Чоловіка затримано за ст. 208 КПК. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за ст. 345 ККУ «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу», що передбачає позбавлення волі на строк до 3 років.

Джерело: Трибуна Бровари