Басейн у Славутичі облаштують інклюзивним підйомником для людей з інвалідністю

image
25 Листопада 2021, 20:43
Поділитися:

25 ноября 2021 г. 19:41

Заступник голови Київської облдержадміністрації Андрій Лісовик сьогодні, 25 листопада, перевірив хід реконструкції басейну в Славутичі. Проєкт був розпочатий у рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”. Наразі він реалізований на 82%.

Про це KV стало відомо із повідомлення пресслужби Київської облдержадміністрації.

“Вдосконалюємо спортивну сферу на Київщині. Реконструкція басейну в Славутичі – один із наших амбітних проєктів. Втілюємо його в життя з дотриманням принципів інклюзивності. Наприклад, у будівлі вздовж сходів обладнаємо спеціальний підйомник, яким зможуть користуватись люди з інвалідністю. Завдяки цьому басейн буде безбар’єрним для всіх верств населення”, – прокоментував Андрій Лісовик.

в Телеграм

Наразі на об’єкті вже запустили систему опалення. А монтаж систем електропостачання та протипожежного захисту продовжують завершувати. Паралельно триває утеплення фасаду, а всередині – встановлення душів і гідроізоляції чаш басейну.

Як акцентував Андрій Лісовик, надалі будівельники працюватимуть у дві зміни, щоб встигнути завершити всі будівельно-монтажні роботи до кінця 2021 року.

Читайте: Зеленський: В рамках “Великого будівництва” буде створено нову державну авіаційну компанію

Фото: КОДА

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона