Багатодітні сім’ї Києва отримали 2400 продуктових наборів від товариства Червоного хреста України

image
4 Серпня 2022, 16:32
Поділитися:

4 серпня 2022 г. 16:24

Соціальні служби столиці за підтримки Гуманітарного штабу Києва передали багатодітним сім’ям столиці 2400 продуктових наборів від товариства Червоного хреста України.

Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби Київської міськдержадміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Гуманітарний штаб Києва з початку повномасштабної військової агресії зосередився на функції забезпечення міста всім необхідним у разі блокади – на 30 днів із розрахунку на 2 мільйони осіб. На сьогодні можемо впевнено казати, що столиця має такий запас. Але крім цього, важливою функцією Гуманітарного штабу стала і співпраця з міжнародними партнерами. Один зі свіжих прикладів такої плідної співпраці – допомога товариства Червоного хреста України, який передав більше 40 тонн продуктів довготривалого зберігання соціальним службам столиці. Цю допомогу вже отримали столичні багатодітні сім’ї”, – розповів заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Крім цього, заступник голови КМДА нагадав, що у столиці підготовлено ще 100 тисяч продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), які переїхали в столицю з регіонів, де ідуть активні бойові дії. Щоб отримати такий продуктовий набір потрібно пройти реєстрацію в одному з районних ЦНАПів або їхніх філіях.

Читайте: Гуманітарний штаб Києва підготував 100 тисяч продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб

Фото: lifeimg.pravda.com

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона