Айфон за активність в інстаграмі: розіграш від ТОВ «Відважних» (відео)

image
4 Жовтня 2021, 19:28
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Олександра Страдецька, журналістка:

«”IPhone 12 Pro за активність в інстаграмі. Понад місяць на сторінці Товариства “Відважних” тривав конкурс серед її підписників. Як з’ясувалося вже під час розіграшу, на крутий гаджет претендували майже 12 із половиною тисяч учасників, але переможницею стала лише одна».

Щасливою володаркою омріяного девайсу стала молода матуся з Краматорська Марія Ксенжук. Вона зізнається: такий телефон хотіла давно. Тож наткнувшись на конкурс, не вагалася й вирішила випробувати свою удачу. А дізнавшись про свою перемогу, швидко купила квиток на потяг та вирушила в Ірпінь.

Марія Ксенжук, переможниця розіграшу:

«Я не очікувала цього і коли побачила, що все-таки я виграла, для мене це був просто шок якийсь. Я дуже раділа. Бажаю розвитку й успіху цій класній компанії і всім молодим людям, які тут працюють. Усі такі гарні, молоді».

Володимир Співак, директор ТОВ «Відважних»:

«Завдяки тому, що люди з усієї України відслідковують нас у соціальних мережах, ми вирішили мотивувати людей, щоб вони користувалися якісною нерухомістю, якісним продуктом. І вирішили, що подаруємо айфон найактивнішому учаснику програми підтримки команди “Відважних”».

Окрім Марії, призерами розіграшу стали Леся Колесник та Вікторія Воїна. За свою активність на інстаграм-сторінці «Відважних» вони отримали заохочувальні подарунки від компанії.

Леся Колесник, призерка розіграшу:

«Звісно, мені дуже приємно бути не просто учасником, а в числі переможців такого чудового конкурсу. Багато хто брав участь просто заради розіграшу, але насправді вони дуже багато для себе дізналися, і це теж великий плюс».

Вікторія Воїна, призерка розіграшу:

«Дуже вам вдячна, що я брала участь (у розіграші – ред.) і отримала невеликий приз від компанії. Беріть участь і вигравайте!»

Розіграш подарунків відбувся в прямому ефірі на офіційній сторінці «Відважних». Його провела ірпінська борчиня, призерка Олімпійських ігор у Токіо Ірина Коляденко.

Ірина Коляденко, призерка Олімпійських ігор у Токіо:

«Мені приємно брати участь у таких маленьких розіграшах, робити людям приємне. Все-таки, це неочікувані подарунки для людей, і це приносить їм приємні емоції. І це дуже класно».

Для переможця конкурсу Ірина підготувала і свій подарунок – талісман Олімпійських ігор.

Марія Ксенжук:

«Буду берегти його. Він буде мені приносити ще удачу, дякую».

Нагадаємо, нещодавно за заслуги перед містом Товариство «Відважних» та Інвестиційна група «Molodist» подарували Ірині Коляденко квартиру в новому житловому комплексі «Burgundia» в Ірпені.

А щодо нових розіграшів – слідкуйте за сторінками «Відважних» у соціальних мережах та чекайте анонсів наступних конкурсів.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV