Автосервісний центр «Бровари-АВТО» | Новини

image
29 Квітня 2021, 12:44
Поділитися:

Досі ризикуєте, купуючи авто на вторинному ринку, тому що в салонах ціни «кусаються»? В такому разі, ми раді повідомити вам, що придбати новий та надійний автомобіль з привабливим дизайном, та ще й за розумною ціною – не фантастика, а реальність.

Автосервісний центр «Бровари-АВТО» офіційно представляє автомобілі бренду Chery. Тут вам запропонують автівку на будь-який смак, адже в наявності – весь модельний ряд виробника, від субкомпактного Chery Tiggo-2 до средньорозмірного Chery Tiggo-8. 

Крім того, купуючи автівку в «Бровари-АВТО», ви отримуєте можливість обслуговуватися у висококваліфікованих майстрів, які працюють в нашому автосервісі. Плановий техогляд, шиномонтаж або ж кузовний ремонт – все це тут виконують якісно та оперативно.

До послуг клієнтів більше 14 сучасних підйомників, широкий набір діагностичного обладнання, якісні автозапчастини, аксесуари і все, що необхідно для гарантійного та післягарантійного обслуговування як легкових, так і комерційних автомобілів.

За 20 років роботи автосервісний центр, що входить в склад корпорації «УкрАВТО», здобув бездоганну репутацію партнера, якому довіряють. Завітайте в «Бровари-АВТО» і переконайтеся у цьому особисто!

Телефон: +38 (044) 333 67 68.

Адреса: м. Бровари, вул. Броварської Сотні, 7-Б.

Наш сайт

Джерело: Новини Броварів – головні і актуальні
новини сьогодні на 4594.com.ua