Автопарк броварських пожежників поповнився спецтехнікою від німецького міста-побратима

image
10 Листопада 2023, 13:17
Поділитися:

10 листопада 2023 г. 13:01

5 державному пожежно-рятувального загону. Пожежну автівку громада одержала від муніципалітету німецького міста Зіндельфінген у рамках проєкту Phoenix, що дозволило значно підсилити матеріально-технічну базу загону.

Про це KВ дізналася із повідомлення Броварської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Броварська міська територіальна громада відзначена Подякою від Броварського РУ ГУ ДСНС України у Київській області за значний внесок в укріплення матеріально-технічної бази 5-ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області, а саме – за передачу чергової спеціалізованої пожежної автівки від наших зарубіжних партнерів”, – йдеться у дописі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Повідомляється, що пожежну машину Броварській громаді передав муніципалітет німецького міста Зіндельфінген у рамках проєкту Phoenix (ініціатива Cities 4 Cities). Доставити автівку допоміг муніципалітет Ерлангена, міста-партнера Броварів.

Нагадаємо, як раніше повідомляла КВ, фізкультурно-оздоровчий заклад “Плавальний басейн “Купава” планує до середини грудня провести ремонт чаш басейну у Броварах, на що витратять не більше 1,2 млн гривень.

Читайте: Зруйнований під час трощі гвинтокрила міністра Монастирського дитсадок відремонтують за 162 млн гривень: Що відомо про проєкт і підрядника

Фото: сайт громади.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона