Автомийка «777» в Броварах | Новини

image
15 Вересня 2020, 15:55
Поділитися:

Кожен водій в глибині душі трішки гідрометцентр, адже правило «сьогодні помив машину – завтра піде дощ» працює безвідмовно. Проте, це не означає, що можна нехтувати чистотою вашого авто. Тим більше, що зовсім скоро розпочнеться сезон дощів.

Зараз саме час подбати про свій комфорт у наступні півроку, і обрати місце, де вам не просто помиють автівку, а доведуть її стан до «салонного».

Автомийка «777» в Броварах – це приклад сервісу найвищого рівня. Тут однаково якісно та уважно обслуговують як власників Maserati, так і водіїв ВАЗ. І, повірте: результат вражає обох!

У нас ви можете замовитидетейлінг для авто:

трифазну комплексну мийкухімчистку салону

поліруваннянанесення захисних покриттівмийку ходової частини автомобіля

Крім того, ми піклуємось не лише про чистоту вашого авто, а й про ваше здоров’я. При замовленні хімчистки ми проводимо озонацію салону в подарунок. В результаті, ви отримуєте ідеально чистий, без жодного мікроба, бактерії або ж вірусу автомобіль, і заощаджуєте до 500 грн!

Поспішайте записатися: (093) 513 50 90, і будьте впевнені – скориставшись послугами Автомийки «777» одного разу, ви більше не погодитесь на рутинне розтягування бруду по вашій автіці.

Побачити результати нашої роботи можна на сторінці в Instagram.



Джерело: Новости Броварів