Авіакомпанія Ryanair розглядає можливість поновлення рейсів з Києва

image
20 Липня 2023, 19:54
Поділитися:

20 липня 2023 г. 19:45

У четвер, 20 липня, з робочим візитом до Києва прибули керівники найбільшої європейської авіакомпанії Ryanair. Вони заявили про намір очолити відновлення українського ринку авіаперевезень, відкривши 75 маршрутів до України протягом восьми тижнів після того, як повітряний простір буде оголошено безпечним.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі аеропорту “Бориспіль”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Відомо, що у планах авіакомпанії Ryanair закладена тісна співпраця з українським урядом, щоб на рівні всієї країни підтримати відновлення ринку авіаперевезень, чим сприяти відбудові промисловості та економіки.

“Ключовим в умовах війни залишається збереження придатності авіаційної інфраструктури та кваліфікації персоналу”, – йдеться у повідомленні пресслужби.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також наголошується, що лоукостер Ryanair має намір залучити значні кошти в Україну та очолити відновлення українського ринку авіаперевезень, інвестувавши близько 3 млрд доларів і розмістивши до 30 нових літаків Boeing MAX у 3-х основних аеропортах України – в Києві, Львові та Одесі.

“Ryanair планує відкрити 75 маршрутів з Європи до України протягом восьми тижнів після того, як повітряний простір буде оголошено безпечним”, – розповіли у пресслужбі.

Також зазначається, що відновлення польотів буде можливим як тільки дозволить безпекова ситуація.

“Проте вже зараз ми працюємо над рішеннями та інвестиційними планами, які дозволять швидко запустити літаки”,– додали у пресслужбі аеропорту “Бориспіль”.

Читайте: Кабмін погодив призначення гендиректора, який вже і так керує аеропортом “Бориспіль” два роки

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона