Аварія на синій гілці метро: архітектор назвав одну з причин

Аварія на синій гілці метро: архітектор назвав одну з причин
7 Лютого 2024, 13:04
Поділитися:

Одним із чинників, що вплинули на стан тунелю синьої гілки в районі “Либідської”, є будівництво торгово-розважального центру Ocean Mall.

Про це виданню “Телеграф” заявив архітектор, активіст та голова КМЦ “Українське товариство охорони пам’яток історії та культури” Анатолій Фролов.

“Якщо вони хочуть новий тунель вирити, то це буде не 2025-й, а скоріше 2026 рік, коли власне і запустять рух цією ділянкою. Тому що там є серйозна проблема. На сьогодні багато хто говорить, що це винен (експрезидент-втікач Віктор – ред.) Янукович, адже під час його каденції будували ту ділянку та запускали нові станції у бік житлового масиву “Теремки”. Але є геологія, і в цій ситуації треба знайти першопричину, чому сталася ця аварія”, – сказав Фролов.

Він додав, що будівництво ТРЦ Ocean Mall ведеться із порушенням норм.

“Архітектор, який це спроектував, порушив норми. У місті навіть балкони не можна робити великих габаритів, які виступали б за “червоні лінії”, – пояснив Фролов.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про проблеми громадського транспорту Києва.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу “Головні новини Києва – 44.ua” та читайте, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua