АТБ на 35 км: місця мало, але будують

image
12 Березня 2020, 12:37
Поділитися:

У листопаді 2019 року ТОВ «АТБ-торгстрой» отримало містобудівні умови та обмеження на реконструкцію митно-ліцензійного складу під торгово-офісний центр із добудовою торгівельного залу на вул. Броварська, 1-а у Борисполі. Нині будівельні роботи у розпалі.

Приміщення тепер колишнього митно-ліцензійного складу не обіцяє стати чимось оригінальним. Уже встановлено каркас торгового залу, який простягнуся надто близько до сусідньої багатоповерхівки ЖК «Престиж». Навіть якщо будівельним нормам така близькість не суперечить, то візуально це виглядає непривабливо.

Також є запитання щодо кількості паркувальних місць для супермаркету. За документами, забудовник проблему вирішив. Про це повідомив «Вістям» заступник Бориспільського міського голови Дмитро Гопанчук після розгляду на виконкомі питання про містобудівні умови. За словами керівника, під паркувальний майданчик виділено частину прилеглої території новобудови, яка колись була зеленою зоною, але автомобілі перетворили її на ґрунтову дорогу. «Паркомісць для маркету не вистачає за будівельними нормами, тому підприємство підписало договір із сусіднім ОСББ», — підтвердив Гопанчук. Однак, яким точно, не уточнив.

Мешканці мікрайону занепокоєні перспективою появи нового супермаркету та прогнозують, що він може стати причиною нових проблем у масштабах міста.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама