Асоціація Українців у Ірландії передала КП “Броваритепловодоенергія” потужний генератор

image
10 Листопада 2023, 20:32
Поділитися:

10 листопада 2023 г. 20:31

Броварське комунальне підприємство “Броваритепловодоенергія” відвідала делегація з Асоціації Українців у Ірландії та Благодійного фонду “Гуртом UA”. Мета візиту – подарувати підприємству потужний дизель-генератор на 500 кВт, що стане ключовим елементом для забезпечення міста електроенергією під час можливих блекаутів.

Про це KВ дізналася із повідомлення Броварської міської ради у Facebook.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“9 листопада комунальне підприємство “Броваритепловодоенергія” відвідали шановні гості: директор Association of Ukrainians in Republic of Ireland Сергій Балан та засновниця Благодійного фонду “Гуртом UA” Вікторія Волинець. Саме завдяки цим людям підприємство одержало потужний дизель-генератор на 500 кВт, про який ми писали раніше”, – йдеться у дописі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також додається, що директор КП Григорій Голубовський провів для гостей екскурсію підприємством, одним із важливих об’єктів життєзабезпечення міста. Зауважено, що переданий благодійниками цінний і необхідний для роботи генератор вже встановлений і буде використовуватись.

Крім того, Асоціація Українців у Ірландії надає посильну підтримку і медичній сфері міста.

Нагадаємо, як раніше повідомляла KВ, комунальне підприємство Броварської громади “Бровари-Благоустрій” одержало відзнаку “Компанія року 2022” від Всеукраїнського галузево-аналітичного центру. Крім того, підприємство увійшло до Реєстру надійних та інвестиційно привабливих компаній, що підтверджує лідерство КП з-поміж компаній, які надають послуги у сфері ландшафтного дизайну та будівництва доріг.

Читайте: У Броварах грошовими преміями відзначили 58 спортсменів

Фото: сайт громади

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона