Артем Шишенко підприємець із Бориспільщини, який іде у велику політику

image
6 Липня 2019, 18:21
Поділитися:

«Депутат — це обранець народу, який отримав довіру представляти інтереси свого округу у Верховній Раді України».

Від партії «сила і честь»

Враховуючи те, що непопулярний парламент навіть не спромігся змінити закон про вибори, вже в цьому місяці, а саме 21 липня, українці обиратимуть представників народу у владі за старою системою, як раніше (методи з «гречкосійством» і на цей раз будуть використовувати): у першому бюлетені ви обиратимете депутатів за партійними списками, а у другому обиратимете вашого нового мажоритарного депутата.

На 98-му виборчому окрузі є відкрита людина не зі старої політики — від партії Ігоря Смешка «Сила і честь». Давайте знайомитися.

4 % — такий рейтинг довіри у діючої Верховної Ради України. Так звана парламентська коаліція 5 років водила нас за носа. 

Зобов’язання: відповідальність перед кожним виборцем

«Мене звати Артем, за документами — Артем Олегович Шишенко, народився 3 жовтня 1990 року в місті Харкові, громадянин України.

Так сталося, що останнім часом я живу та працюю в селі Щасливе Бориспільського району, займаюся підприємницькою діяльністю. Маю красиву дружину та чудового сина. Мені пощастило, я навчався закордоном та отримав вищу освіту в Великобританії та Швейцарії. Досвід, який я отримав під час перебування за кордоном, показав мені, що відповідальність та взаємоповага є основами успішного суспільства. А потім я повернувся додому та продовжив працювати в Україні, волею долі я приєднався до політичної партії Ігоря Смешка «Сила і честь».

Вважаю, що депутат — це обранець народу, який отримав довіру представляти інтереси свого округу у Верховній Раді України.
Я зобов’язуюся відповідально ставитися до своїх обов’язків, як народного депутата, та з повагою ставитися до кожного виборця».

Безвідповідальність та байдужість політиків руйнують моральні засади суспільства, саме тому в Україні оголосили про початок позачергових виборів до парламенту. прийшов час змін.

Поставити запитання кандидату до Верховної Ради можна, зателефонувавши на його особистий номер
067-362-88-88, із 14-00 до 18-00 (крім неділі),
а також на особистих зустрічах з кандидатом.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама