Артем Кравець не має претензій до Луческо та Суркіса

image
23 Вересня 2020, 14:58
Поділитися:



Гравець прокоментував свій вихід з київської команди.

Форвард Артем Кравець розповів, чому за угодою з «Динамо» Київ розірвав контракт, який був підписаний тільки в серпні. Портал https://bookmaker-ratings.am/ цитує слова екс-динамівця:

Мені 31 рік, у мене є амбіції поборотися за місце в збірній України і взяти участь в майбутньому чемпіонаті Європи. Це моя мрія і мета, для досягнення якої необхідно отримувати постійну гральну практику. Поспілкувавшись з головним тренером, зрозумів, що в «Динамо» це буде зробити складно. Оскільки у мене є варіанти продовження кар’єри в командах, де я отримаю більше ігрового часу, порадився з керівництвом «Динамо», сім’єю і прийняв рішення поборотися за путівку на чемпіонат Європи у складі збірної. Повторюся, ігровий час для мене дуже важливо. У мене немає ніяких претензій ні до Мірчі Луческу, ні до Ігоря Суркіса, ми розлучаємося в хороших відносинах, з розумінням один одного. Але збірна – це моя мета і мрія, яку я не можу зрадити.

Стосовно подальшої футбольної кар’єри Артем Кравець має два варіанти, але поки не хотів би називати команди. Залишилися деякі деталі, в яких колишній динамівець ще трохи сумнівається, але планує визначитись в найкоротші терміни та підписати контракт з новою командою.





Source link