Апаратна нарада

image
14 Вересня 2020, 22:49
Поділитися:

14 вересня селищний голова Олександр Сахарук провів апаратну нараду за участі керівників структурних підрозділів виконавчого органу, т.в.о. старост сіл та керівників комунальних підприємств. 

Відкриваючи засідання, він наголосив, що одним із найбільш значущих питань натепер у державі є місцеві вибори-2020, зокрема, Бородянська селищна ОТГ згідно чинного законодавства України має надати максимальну технічну та організаційну допомогу територіальній виборчій комісії в частині їх організації та проведення. Вони мають відбутися 25 жовтня з дотриманням усіх карантинних вимог. 

Протягом наради обговорено існуючі проблеми щодо підготовки до чергового опалювального сезону, підготовку до відзначення Дня вчителя, благоустрій населених пунктів, роботу служби у справах дітей, соціальну та інш. Начальник відділу освіти Тетяна Кравчук доповіла щодо організації додаткового рейсу автобусу за маршрутом «Дружня-Бородянка», щодо встановлення в усіх закладах освіти систем комплексної очистки води (крім школи в Мирчі, де триває ремонт харчоблоку) та поінформувала, що натепер в ОТГ дистанційне навчання в школах відсутнє. Начальник відділу культури Наталія Вишинська повідомила, що на Перший дистанційний регіональний онлайн-фестиваль «Дерево роду» надходять заявки навіть з інших областей, тоді як танцювальний ансамбль «Криниченька» під керівництвом Тетяни Молодцевої став переможцем Всеукраїнського огляду-конкурсу художньої самодіяльності та виборов ІІ місце на Відкритому фестивалі «Танець – душа народу».

Підсумовуючи виступи та обговорення, очільник громади Олександр Сахарук анонсував проведення чергових засідань комісій і виконкому та доручив організувати 18 вересня на площі імені Тараса Шевченка в Бородянці суботник на підтримку Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day».

 

Апаратна нарадаБородянська селищна рада.

Джерело: Бородянська селищна рада