Антикризову програму розробили для столичних гідів

image
8 Вересня 2020, 07:10
Поділитися:

Для столичних гідів та екскурсоводів влаштували курси Kyiv Guide Workshop 2020, які допоможуть фахівцям адаптуватися до роботи в умовах пандемії коронавіруса.

– Управління вже вчетверте проводить курси вдосконалення майстерності екскурсоводів та гідів-перекладачів Києва. Цього року вони проходитимуть із 7 до 23 вересня 2020 року, а учасниками курсів стануть 60 гідів, які проводять оглядові та авторські екскурсії для туристів і жителів Києва, – зазначили в Управлінні туризму та промоцій.

Як пояснюють в Управлінні, через пандемію туристичний сезон 2020 відрізняється від інших, тому підтримка такої важливої галузі для міста, як туристичної, зараз дуже важлива. Саме тому програма курсів Kyiv Guide Workshop 2020 розроблена для допомоги гідам Києва.

Захід триватиме у будні в першій половині дня у приміщенні Київського державного коледжу туризму та готельного господарства.

Програма заходу передбачає 10 доповідей спікерів (серед яких два міжнародні спікери) та 5 практичних занять.

Заняття будуть присвячені таким темам:

  • акторська майстерність для гідів;
  • робота з конфліктними та травматичними темами;
  • невербальні засоби спілкування;
  • конфліктологія.

Нагадаємо, на Tourism Women Forum визначили першочергові завдання для подальшого розвитку туристичної сфери столиці з урахуванням кризи, спричиненої пандемією.

Наталка Марків

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ