Announcement: Онкохворий Вадим Скробач із Улянівки потребує термінової допомоги

image
20 Травня 2019, 14:36
Поділитися:

Вадиму Скробачу потрібна наша допомога

Негайної допомоги потребує 22-річний Вадим Скробач з Улянівки Переяслав-Хмельницького району, Київської обл.)– хлопець страждає від онкологічного захворювання.

– Цю страшну хворобу у Вадима виявили у лютому минулого року, коли він проходив медогляд для поселення у гуртожиток нашого педуніверситету (він здобуває професію психолога), – ледь стримуючи сльози, говорить мама хворого Оксана Скробач, 45 років. – В Національному інституті раку сину поставили діагноз Лімфома Ходжкіна (ракове ураження лімфатичної системи) і призначили довготривалий курс хіміотерапії. Тоді Вадим пройшов вісім сеансів, але повністю одужати так і не вдалося.

Днями сину знову призначили дороговартісне лікування, коштів на яке моя сім’я немає. Тому змушена звернутися за фінансовою підтримкою до небайдужих людей, адже самотужки поставити сина на ноги мені не під силу.

Дякую усім, хто відгукнувся на нашу біду і підтримав нас не лише матеріально, а й морально.

На проходження чергового курсу хіміотерапії та складної операції з видалення злоякісних клітин із кісткового мозку, а потім ще й тривалий період реабілітації Вадиму Скробачу терміново потрібно близько 200 тис. грн. Всі заощадження, які були у цій сім’ї, вже витрачено на попереднє лікування. Батько Вадима помер. Тож його підтримує лише мама, брат Віталій (який навчається в політехнічному інституті в Черкасах), рідні, друзі і просто небайдужі люди. Підтримати Вадима можемо і ми, шановні читачі “Вісника”. Лише потрібно перерахувати кошти на картковий рахунок його мами.

Реквізити для допомоги: номер картки Ощадбанку: 4790 7000 0683 2381; Приватбанку – 5168 7573 5207 4837 (Скробач Оксана Миколаївна – мама Вадима). Тел. 097-241-33-32 (Оксана Скробач).

Джерело: Вісник Переяславщини