Андрій Пальчевський: Як Україні економічно наздогнати Туреччину?

image
1 Серпня 2020, 16:36
Поділитися:

1 августа 2020 г. 16:10

Лідер політичної сили “Перемога Пальчевського” Андрій Пальчевський дав пораду, як Україні наздогнати Туреччину. Громадський діяч впевнений, що Україна зможе наздогнати Туреччину за рівнем розвитку економіки, якщо не буде вибирати архаїчних керівників країни.

Про це KV стало відомо з відео, оприлюдненого на сторінці політика у соцмережі Фейсбук.

“Наздоженемо (ред. – Туреччину), за однієї умови, що з керівників країни ми більше не будемо вибирати архаїчних. Це стосується, що Леоніда Макаровича, Даниловича, Вікторів всіх мастей, першого Володимира, не дивлячись на молодість, він теж архаїчний. Вишиванки, глечики, бджолки, а далі все те ж саме”, – сказав Пальчевський.

в Телеграм

Він заявив, що Україною повинні управляти люди, які дивляться вперед.

“Поки ми не зрозуміємо, що нам потрібні люди, які дивляться вперед, а не назад, будемо їздити в Туреччину. А в Одесі буде дорого і брудно”, – резюмував Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, згідно з даними соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова, до другого туру виборів мера Києва проходять два кандидати – Володимир Кличко і Андрій Пальчевський. У той же час, Пальчевський поки офіційно не оголосив про своє висунення.

Читайте: Андрей Пальчевский: “Давайте строить новую страну – Великую Украину”

Фото: з відкритих джерел

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона