Анатолій Федорчук привітав комунальників із професійним святом

image
13 Березня 2020, 15:29
Поділитися:

15 березня – День комунальника. Це професійне свято відзначається кожної третьої неділі березня й присвячене працівникам житлово-комунальних господарств, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності міст.  Працівники галузі роблять все, щоб споживач отримував якісні комунпослуги.

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Від імені Бориспільської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю вас із професійним святом.

Хочу звернутися зі словами вдячності до тих, хто встає з першим променем сонця, аби зробити наше місто чистим та охайним, хто і в дощ, і в сніг, і в спеку, і в холод безперебійно надає нашій громаді найнеобхідніші у повсякденному житті послуги з теплопостачання, водопостачання та водовідведення. Вдячний тим, хто не спить вночі за кермом прибиральної техніки, хто займається благоустроєм вулиць, вивозить сміття, виконує ремонтні роботи, прибирає під’їзди будинків, обрізає дерева, саджає квіти, наполегливо працює у сфері побутового обслуговування населення і постійно вдосконалює якість таких послуг, хто відповідально працює з документацією, робить розрахунки та, зрештою, керує цим процесом, щоб у нашому місті було затишно і приємно. Кожен з вас заслуговує найкращих слів вдячності за щоденну важку, але дуже потрібну, працю. Бо стабільна робота комунальних підприємств міста – це один із найперших показників його благополуччя, добробуту й успішності, запорука здоров’я і комфорту жителів. Це робота, яка непомітна на перший погляд пересічному жителю, але без якої сьогодні неможливо уявити сучасне життя.
Вірю, що ваш високий професіоналізм, відповідальне ставлення до своєї справи, помножені на знання і досвід, будуть і надалі спрямовані на достойне виконання відповідальних завдань на благо нашого міста. Від усієї душі зичу вам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах.

З повагою Бориспільський міський голова Анатолій Федорчук

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама