Амфетамін: за добу в Броварах поліція затримала двох людей | Трибуна

image
9 Липня 2020, 17:35
Поділитися:

Протягом минулої доби працівники Броварського відділу поліції виявили 2 злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. В обох випадках знайшли речовину, схожу на амфетамін. Про це йдеться в повідомленні правоохоронців.

Так, 8 липня, патрулюючи територію обслуговування, правоохоронці виявили випадки незаконного зберігання наркотичних засобів у двох громадян, зазначено в повідомленні. Перехожі мали підозрілий вигляд, чим привернули увагу поліціянтів.

В обох випадках у затриманих виявили речовину, схожу на амфетамін. Порушниками виявились місцеві жителі – в жінка 31-річного віку та 23-літній чоловік.

За минулу добу працівники Броварського відділу поліції виявили 2 злочини, пов’язаних з незаконним обігом…

Опубліковано Броварський відділ поліції Четвер, 9 липня 2020 р.

У пресслужбі Броварського відділу зазначають, що обидва затримання сталися в Броварах. В одному з випадків правопорушення виявив дільничий, в іншому – патрульні поліціянти.

Жінку затримали ще в першій половині дня, до 12:00. А чоловіка правоохоронці «прийняли» вночі. За виявленими фактами відкриті кримінальні провадження.

Читайте також

Отримував наркотики через диспансери: поліція затримала збувача. ВІДЕОП’яний за кермом зі зброєю і наркотиками перевищив швидкість руху«Товару» на 1,2 млн грн: правоохоронці затримали 9 наркоторговців. ФОТО, ВІДЕО

Post Views: 75

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари