Alliance Novobud провів Екотолоку із висадження липової алеї

image
2 Травня 2023, 10:09
Поділитися:

2 травня 2023 г. 10:01

Девелопер Alliance Novobud провів 29 квітня Екотолоку. До заходу долучились інвестори житлових комплексів Krona Park II, Madison Gardens та “Лавандовий”.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

У компанії, зокрема, розповіли, що майбутні мешканці висаджували родинні дерева, прикрашавши їх іменними табличками, пригощалися смаколиками та знайомилися з сусідами.

Партнером заходу став садовий центр “ДаЛаС”, який і надав якісний посадковий матеріал. Це – дорослі дерева та кущі (липи, туї, берези, ялівець, калину тощо), й провів майстер-клас з їхнього правильного висаджування.

“Розіславши запрошення інвесторам, вже за кілька перших хвилин мали понад 20 реєстрацій, а протягом двох наступних днів на подію зареєструвалися понад 60 родин. Це дало нам розуміння того, що, попри війну, люди прагнуть до позитивних емоцій, а енергія творення надає сил й надихає на перемогу. До праці стали дорослі й малі: носили землю та воду, трамбували, засипали, поливали”, -директорка з маркетингу Alliance Novobud Ірина Міхальова.

І додала, що результатом спільних зусиль стали липова алея й кілька острівців з туй, беріз та ялівцю.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Всі деревця та кущі доволі дорослі, тож вже незабаром їхні зелені крони тішитимуть око й даватимуть такий бажаний затінок в спекотні літні дні. До речі, гостям толоки дуже сподобалася ідея з іменними табличками, якими вони прикрашали, висаджені власноруч дерева. Ба більше, таблички вони також підписували своїми руками, тож було місце й креативу та творчості”, – розповіла Ірина Міхальова.

Крім того, програма заходу складалася ще із майстер-клас з виготовлення ластівок перемоги: діти прикрашали паперовими птахами висаджені дерева.

Також всі охочі мали нагоду долучитися до різноманітних ігрових станцій а найменших гостей розважали аніматори в костюмах улюблених мультгероїв.

“Знаковою подією заходу стало висаджування куща калини, до якого долучилися всі гості. Разом з дітками батьки висадили рослину та прикрасили її ластівками перемоги. А наприкінці заходу малеча заспівала пісню “Ой, у лузі червона калина”, аби висаджений кущ ріс на радість мешканцям й перемога настала якомога швидше”, – розповіли в прессслужбі.

Також для гостей свята зібрали світлини, аби вони могли поділитися настроєм з близькими та рідними.

Нагадаємо, як раніше повідомляла KВ, будівельна компанія Alliance Novobud розповіла про динаміку будівництва своїх об’єктів у квітні. Роботи тривали одночасно на п’яти будмайданчиках. Це – Illinsky House, Montreal House, та в Броварах – Krona Park II, ЖК “Лавандовий” та Madison Gardens.

Читайте: Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у квітні

Фото: прес-служба

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона