Alliance Novobud оприлюднив графіки роботи відділів продажів на Великодні свята

image
13 Квітня 2023, 17:09
Поділитися:

13 квітня 2023 г. 17:05

Будівельна компанія Alliance Novobud оприлюднила графік роботи відділів продажу на Великодні свята. Святковий графік розроблений для двох відділів, які обслуговують клієнтів п’яти житлових комплексів, що будуються як в столиці, так і в Броварах.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Шановні клієнти, Alliance Novobud вітає вас з прийдешнім святом Великодня та інформує про графік роботи наших офісів продажу”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, у столиці офіси продажів двох житлових комплексів, Illinsky House та Montreal House, що розташовані у Києві по вулиці Іллінська, 22, 14-15 квітня працюватимуть за стандартним графіком. Вихідні дні заплановані на 16-17 квітня і далі офіси відновлять свою звичну роботу.

Компанія будує житло і на Київщині і, зокрема, відділи продажів Krona Park II, Madison Gardens, “Лавандовий” у місті Бровари по вулиці В. Чорновола, 8-A працюватимуть 14-15 квітня також за стандартним графіком. Вихідний заплановано лише на Великдень, 16 квітня. А 17 квітня відділ продажу працюватиме з 10:00 до 18:00. Після свят – за стандартним графіком.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Врахуйте, будь ласка, інформацію, плануючи візит до нас. Будемо раді зустрічі!”, – зауважили в компанії.

Нагадаємо, столична компанія Alliance Novobud прозвітувала про зростання попиту на квартири, що продаються в рамках спеціальної програми для військовослужбовців. Програма стартувала у жовтні минулого року та пропонує військовим нове житло у п’яти житлових комплексах Alliance Novobud за вигідними умовами кредитування та без обмеження житлової площі.

Читайте: Програма з купівлі житла на пільгових умовах для військових користується все більшою популярністю, – Alliance Novobud

Фото: прес-служба

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона