Алла Шкуро провела робочу зустріч щодо діяльності Вишкільного пластового центру

image
17 Липня 2019, 19:21
Поділитися:

Під головуванням заступника голови Київської обласної державної адміністрації Алли Шкуро відбулася робоча зустріч щодо діяльності Вишкільного пластового центру. У ході роботи було обговорено питання фінансування діяльності закладу.

Заступник голови Київської облдержадміністрації зауважила, що Вишкільний пластовий центр має стратегічне значення для розвитку молодіжної політики та національно-патріотичного виховання молоді області.

«Центр є ключовою базою для розвитку потенціалу та виховання мислячого покоління нових лідерів, реформаторів і державотворців. Це середовище однодумців, де молодь самовдосконалюється та вчиться відповідальності, щоб творити майбутнє України»,- підкреслила Алла Шкуро.

Також участь у нараді взяв Бучанський міський голова Анатолій Федорук, який відзначив актуальність та важливість даного об’єкту, адже при його будівництві враховані критерії якості Ради Європи для молодіжних центрів.

Нагадаємо, будівництво Вишкільного пластового центру здійснено на виконання Указу Президента України “Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 – 2020 роки”.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація