Активісти просять Кличка звільнити очільника Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Кандибора

image
19 Червня 2023, 12:53
Поділитися:

19 червня 2023 г. 12:44

Активісти “Пасажири Києва” просять мера столиці Віталія Кличка звільнити директора Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації (КМДА) Руслана Кандибора (на фото) “у зв’язку з невідповідністю займаній посади”.

Про це KВ стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі активістів “Пасажири Києва”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“У зв’язку з діями керівництва Департаменту транспортної інфраструктури КМДА і особисто директора Руслана Кандибора, що суперечать принципам розвитку сталої міської мобільності, а також небажання виходити в комунікацію з громадськістю, просимо вас невідкладно звільнити директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслана Кандибора у зв’язку з невідповідністю займаній посади”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Активісти також закликають мера Києва Віталія Кличка визначити відповідальну людину (наприклад, радника) для постійної комунікації з громадськістю по питанням сталої міської мобільності.

Також закликають доручити в.о. директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА переглянути штатний розпис і повернути в структуру Сектор розвитку веломережі та відновити роботу робочої групи Київська майстерня міста.

Крім того, активісти закликають Кличка:

доручити реалізацію запроектованих 100 км велоінфраструктури у 2023 році шляхом реорганізації дорожнього руху і поточними ремонтами;

доручити завершити реорганізацію маршрутної мережі громадського транспорту відповідно до звіту Світового Банку (сценарії A і B);

доручити розробку схем ОДР для запровадженням виділених смуг для громадського транспорту на вулицях, презентованих наприкінці 2021 року (+50 км);

внести проєкт рішення Київради про скасування рішення щодо підвищення швидкості до 80 км/год на окремих вулицях;

реорганізувати схеми організації дорожнього руху і забезпечити реконструкцію місць концентрації ДТП;

налагодити ефективний механізм контролю за облаштуванням понижень бордюрного каменю на перехрестях.

Нагадаємо, у Солом’янському районі Києва на вулиці Митрополита Липківського із 27 травня до 15 липня частково обмежать рух. Заходи пов’язані із початком капітального ремонту вулиці.

Читайте: На столичній Солом’янці по одній з вулиць обмежать рух до середини липня (схема)

Фото: Офіційний портал Києва

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона