Активісти очистили Хрещатик від сміття

image
4 Вересня 2020, 21:36
Поділитися:

Під гаслом «Побачив? Прибери!» 4 вересня 2020 року учасники Всеукраїнської молодіжної лідерської академії вийшли на прибирання центру міста Київ.

Подія розпочалася о 16:15 за київським часом біля станції метро «Палац спорту» зі сторони Спортивної площі й продовжилася Рогнідинською та Васильківською вулицями, а завершилася на Майдані Незалежності. На прибиранні були присутні представники 24 областей України та всеукраїнський організаційний комітет Всесвітнього дня прибирання в Україні.

Акція відбулася із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки. Обов’язковою вимогою для присутніх була наявність захисних масок, рукавичок та врахування соціальної дистанції.

Прибирання було своєрідною  репетицією  Всесвітнього дня прибирання в умовах карантину.

Офіційна акція  «World Cleanup Day» відбудеться 19 вересня 2020 року о 10:00 у 180 країнах світу. Проте організатори закликають проводити індивідуальні прибирання вже з початку вересня.

Організатор акції – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Всеукраїнського молодіжного центру.

Деталі на сайті  www.letsdoitukraine.org та в соціальних мережах  https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco, https://www.instagram.com/letsdoitukraine

Новини Києва – оперативно і лаконічно в Telegram!



Джерело: Вечірній Київ