Активісти Майдану ходою вшанують пам’ять жертв режиму Януковича та правоохоронців | Трибуна

image
21 Лютого 2020, 18:40
Поділитися:

Завтра, 22 лютого, учасники Революції Гідності зберуться під мостом на «Військовому містечку», де 6 років тому була зорганізована «Броварська барикада». Після того вони ходою рушать до Броварського відділку поліції та майдану Свободи. Під час акції згадають Небесну Сотню, а також інших убитих правоохоронцями протягом останніх років. Про це повідомили декілька активістів, а також депутат Броварської міської ради Олег Шевчук.

Як ідеться в анонсі, зустріч призначена цієї суботи, 22 лютого, на 19:00 під мостом біля зупинки маршруток «Військове містечко». Нагадаємо, саме тут 6 років тому, під час Євромайдану, жителі Броварів зорганізували блокпост – «Броварську барикаду».

Читайте також: 20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

На місці барикади учасники мітингу планують пом’янути Небесну Сотню, після чого – пішки прийти до Розвилки, Броварського відділку поліції і, через парк «Перемоги», вийти до майдану Свободи та до пам’ятника Небесній Сотні.

Пам’ятник Небесній Сотні на майдані Свободи

Активісти планують зупинитися біля райвідділку поліції, щоби нагадати про Майдан, справу Катерини Гандзюк, застреленого 5-річного хлопчика Кирила, загиблого у відділку в Києві Ігоря Індила, а також про п’яних співробітників, що вчиняють свавілля на дорогах.

Усіх небайдужих організатори закликають долучатися до ходи, прихопивши із собою лампадки, свічки, за можливості – плакати. Окремо просять долучатися до акції учасників Революції Гідності та війни на Сході України.

Головне фото – Андрій Качор, © «Маєш право знати»

Читайте також:

У Броварах ушанують Героїв Небесної Сотні (анонс, 2020)
«Будьте  сильними на землі, небо для нас тримає Небесна Сотня», – Ліна Костенко
Смерть на «зебрі»: п’яний «беркутівець» збив пішохода. ФОТО, ВІДЕО
ДТП на «Автошколі»: у крові водія-поліціянта виявлено майже 2 проміле алкоголю. ВІДЕО (18+)
Смертельний рикошет: нові подробиці вбивства 5-річного Кирилка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари