Активісти, які підтримували Олександра Горобця на виборах, назвали його “пустим місцем”

image
21 Листопада 2019, 14:09
Поділитися:

Дата публикации: 21 ноября 2019.

В одній із місцевих спільнот фейсбук активісти назвали обраного депутата від партії “Слуги народу” Олександра Горобця “пустим місцем”, саме цього кандидата підтримуав громадський актив цієї спільноти.

Підтримували, активно писали повідомлення та висловлювали сподівання і, зрештою, констатували – Олександр Горобець, обраний по 95 виборчому округу, ігнорує проблеми регіону. Про це пише громадський активіст із Вишневого Денис Зерченко у своєму повідомленні на фейсбук.

Денис Зерченко негативно висловився про депутата Олександра Горобця

Під час виборчої кампанії депутатів до Верховної Ради саме Денис Зерченко називав Олександра Горобця “бойовим рисаком”, який виграє вибори і принесе чимало користі округу. Його слова, зокрема, викладені у статті видання “Время”, під час виборчих перегонів це видання було лояльним до кандидата від партії “Слуга народу”.

“Я дійсно не побачив у ньому якогось злобудовника, який воліє забудувати все на світі, як про нього розповсюджують чутки. І в цілому, не можу ніяким чином демонізувати його особистість. Ба більше – деякі його відповіді дуже порадували. І якщо ставити на шальки терезів неприємних історій два прізвища: «Горобець Vs Карплюк» – то однозначно, за скандальністю, одіозністю колишньому очільнику Ірпеня просто нема рівних. Горобець у порівнянні із ним – просто темна конячка, яка насправді може стати бойовим рисаком, виграти перегони і принести чимало корисного нашому Округу.”, – розповідав Денис Зерченко.

Денис Зерченко запевняв, що Олександр Горобець знає проблеми регіону, відчуває їх, бо сам проживає у Софіївськії Борщагівці. Він однозначно буде більше робити саме для цієї території, бо це стосується, насамперед, його зони комфорту. Але пройшло півроку і громадський активіст Денис Зерченко визнав, що декому не до проблем регіону.

“Ігнор з боку обраного депутата по нашому Округу Олександра Горобця змушує мене по-доброму заздрити Черкащині, де обрано народним депутатом Сергія Нагорняка, екс-депутата Вишневої міськради, одного з нечисленних порядних обранців.Нагорняк живе у Вишневому, але знаходить час відвідувати і опікуватися далекою від себе Черкащиною. На відміну від декого, хто начеб-то живе в Софіївській Борщагівці, але не дуже переймається проблемами рідних країв… “, – написав активіст на фейсбук.

Говорячи про роботу депутата Горобця, Денис Зерченко заявив, що депутатський стілець хоч і номінально зайнятий, але реально порожній.

Денис Зерченко критикує Олександра Горобця

Громадські активісти тепер покладають сподівання на Народного депутата Сергія Нагорняка, який раніше був депутатом Вишневої міської ради. Люди в коментарях критикують таку позицію і стверджують, що звернення до іншого депутата – це, фактично, дозвіл обраному “слузі” заробляти та насолоджуватись депутатським життям не вирішуючи людські проблеми

Люди незадоволені депутатом Олександром Горобцем

Цікаво, що під час виборчої кампанії ЗМІ, які належать бізнесмену Олексію Зіневичу і були, практично, рупором Олександра Горобця, часто використовували слова Дениса Зерченко для дискредитації свого основного опонента – колишнього мера Ірпеня Володимира Карплюка.

Слова Дениса Зерченко використовували для дискредитації опонента Горобця

Слова Дениса Зерченко використовували для дискредитації опонента Горобця

Чи наважаться видання Ірпінь.ОНЛАЙН, Погляд, Вишневе портал та інші ЗМІ Олексія Зіневича і тепер процитувати позицію Дениса Зерченко, який наразі стверджує, що обраний від “Слуги народу” Олександр Горобець для округу не більше ніж “пусте місце”?

Джерело: МИСТОИНФОРМ