Актуальні вакансії у військових частинах: у жовтні в застосунку «Резерв+» запрацює сервіс рекрутингу | Трибуна

Актуальні вакансії у військових частинах: у жовтні в застосунку «Резерв+» запрацює сервіс рекрутингу | Трибуна
27 Вересня 2024, 20:52
Поділитися:

У застосунку «Резерв+» у жовтні почне працювати сервіс рекрутингу, в доступі будуть актуальні вакансії у військових частинах. Про це повідомляє Міністерство оборони України.

Новий сервіс анонсувала заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко під час виступу на конференції IT Arena у Львові.

За її словами, це значно розширює лінійку сервісів, які надає Міноборони військовим та цивільним особам.

Відтак, крім базової функції оновлення даних планується, що застосунок стане інструментом, де військовозобов’язаний, призовник чи резервіст міг би розв’язати свої питання протягом декількох хвилин. І відкриття можливості обрати собі місце служби – один із важливих кроків.

Сервіс рекрутингу в «Резерві+» допоможе користувачам обрати посади, які найбільше відповідають їхньому досвіду, вмінням і вподобанням. Як зауважили в Міноборони, будуть доступні як бойові, так і небойові позиції.

На початку пошуку вакансії, користувачам слід заповнити анкету. На основі цієї інформації та обраних навичок система запропонує найбільш відповідні варіанти. Застосунок міститиме детальний опис вакансій, зокрема інформацію про бригади, їх командування, досягнення й публікації у ЗМІ.

Інтуїтивний інтерфейс дозволить швидко приймати рішення: натиснути «плюс», щоб зберегти пропозицію для подальшого ознайомлення, чи «мінус» для її відхилення.

Нагадаємо, застосунок «Резерв+» почав працювати 16 травня. Протягом цього часу понад три мільйони українців змогли оновити дані й згенерувати військовий електронний документ за допомогою застосунку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

1. Інноваційні ІТ-рішення Міноборони: броварець Олег Берестовий про Резерв+, Оберіг та Дельту

2. Мобілізація по-новому: повістки Укрпоштою і кому прийдуть першочергово

3. Мобілізація осіб із інвалідністю: які категорії можуть призвати з 1 серпня?

Джерело: Трибуна – Бровари