«Агробудмеханізація» завершує будівництво заводу в місті Коломия

image
11 Серпня 2019, 11:33
Поділитися:

ПрАТ «Агробудмеханізація» та його дочірні підприємства (голова правління — заслужений будівельник України Володимир Шалімов).

Це багатопрофільне підприємство має багаторічну історію розвитку, широку географію об’єктів по всій Україні —від житлових комплексів до сучасних заводів із іноземними інвестиціями, від «нуля» — під ключ.

«Агробудмеханізація» має низку нагород та відзнак у будівельній сфері й амбітні плани на майбутнє.

Будівництво заводу кабельної продукції  «LEONI» в м. Коломия, Івано-Франківської обл.

Будуються виробничі площі, холодний склад із навісом, адміністративно-побутові приміщення, їдальня, інженерні мережі та споруди до них. Проводиться благоустрій території з влаштуванням паркувальних місць. Загальна площа об’єкта — 14 974 м2.

Будівництво житлового будинку з вбудованими торгівельно-офісними приміщеннями на вул. Київський Шлях, 102 у м. Бориспіль.  «Borispol Grand» — це новий житловий комплекс бізнес-класу на 162 квартири.

Його будують в центральній частині міста поблизу від основної транспортної артерії, за адресою Київський шлях, 102. Стіни товщиною 60 см. Із червоної цегли, з матеріалом, що утеплює шаром «Ізовер». Стіни підвалу — збірні бетонні блоки. Перекриття, балкони, перемички, сходи — збірні залізобетонні. Внутрішні перегородки — цегляні. Покрівля — металочерепиця. Металопластикові  вікна та балконні двері з двокамерним склопакетом. Лічильники гарячої та холодної води, газу, електроенергії, індивідуальне опалення.

Завершено будівництво 230-ти квартирного житлового будинку в м. Бориспіль, пров. Старовокзальний 1. Всім, хто бажає жити з комфортом, компанія пропонує однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири.

Передбачені майданчики для відпочинку, дитячі ігрові площі, парковка автомобілів. Територія озеленена молодими деревами поблизу озера.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама