Аеропорт “Бориспіль” за 1,5 млн гривень хоче провести аудит фінансових документів

image
15 Березня 2023, 10:52
Поділитися:

15 березня 2023 г. 10:44

Державне підприємство (ДП) “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” планує в 2023 році провести огляд проміжної фінансової звітності складеної у відповідності до міжнародних стандартів фінансової звітності за 2022 рік, а також аудит річної фінансової звітності за 2022 рік. На ці послуги хочуть витратити 1,5 млн гривень.

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

10 березня ц.р. ДП “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” оголосив тендер на закупівлю послуг з аудиту фінансової звітності підприємства. За аудит планують заплатити 1 млн 508 тис. 333 гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 20 березня, а сам аукціон має відбутися 21 березня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, планується провести огляд проміжної фінансової звітності складеної у відповідності до міжнародних стандартів фінансової звітності за 2022 рік та аудит річної фінансової звітності складеної у відповідності до міжнародних стандартів фінансової звітності за 2022 рік, підписання Звіту аудитора в електронному вигляді в системі фінансової звітності або іншому діючому програмному забезпеченні в складі фінансової звітності на основі таксономії фінансової звітності за міжнародними стандартами в єдиному форматі (XBRL).

Аудит планується провести до кінця 2023 року.

Нагадаємо, колегія суддів Вищого антикорупційного суду (ВАКС) ухвалила вирок та визнала винуватими у зловживанні службовим становищем з тяжкими наслідками колишнього в.о. генерального директора та начальницю однієї зі служб державного підприємства (ДП) “Міжнародний аеропорт “Бориспіль”. Обвинувачення стосувалося зловживань при передачі в оренду державного майна за заниженою вартістю. Ухвала ВАКС ще може бути оскаржена в апеляції.

Читайте: Ексдиректора аеропорту “Бориспіль” Дихне засуджено за зловживання з орендою держмайна

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона