Адвокат по спадковим справам Володимир Санченко

image
16 Вересня 2020, 09:30
Поділитися:

У сучасному світі вкрай важливо знати свої права та вміти їх захищати. Особливо це стає актуальним у ситуаціях, що пов’язані з фінансами. В теорії, вступити у права наслідування – просто, достатньо чітко притримуватись встановлених законом термінів та мати необхідні для цього документи. Проте на практиці все виявляється набагато складніше. Розібратися в усіх тонкощах справи і отримати те, що ваше по праву, іноді під силу лише досвідченому адвокату.

Успішний юрист, адвокат, помічник депутата Верховної Ради дев’ятого скликання Володимир Санченко спеціалізується на спадкових справах і не лише представляє своїх клієнтів в судах, а й доносить їхні проблеми до законотворців у парламенті.

Адвокат візьме на себе усі турботи, що супроводжують документальне оформлення спадщини та допоможе уникнути проблем при її отриманні. Заключивши договір з Володимиром Санченко ви зможете вчасно оформити спадкове майно, як з наявним заповітом, так і без нього – на законних підставах.

Адвокат допоможе вам відстояти в суді своє право на частку у спадщині, а також встановити факт проживання зі спадкодавцем однією сім’єю, родинні відносини із спадкоємцем, належності правовстановлюючого документа та інше.

Не поспішайте відмовлятися від того, що повинно належати вам за законом, через страх перед бюрократичними труднощами та судами. Дозвольте відстояти свої інтереси та права досвідченому адвокату Володимиру Санченко.

Джерело: Новости Броварів