А метро нє? ТОП-5 локацій у Києві, куди довезе тільки міська електричка

image
16 Квітня 2024, 13:37
Поділитися:

Щодо київської міської електрички найчастіше лунає одне запитання: навіщо вона потрібна? Що ж, ми ризикнемо пояснити, які можливості відкриває цей вид транспорту, хай і не найзручніший у місті.

А точніше, ось вам п’ять київських локацій, до яких без таксі ви дістанетесь хіба що електричкою.

Пріорка

Колись тут точно буде метро, треба лише потерпіти. Це жителі Пріорки вже вивчили добряче, бо роками коло них не змінюються лише дві речі: відсутність метро та побажання якнайшвидше його дочекатись. Відповідно, затори на дорогах вражають навіть екстремальних любителів міського життя.

Фото: Pixabay

В таких умовах довезе вас сюди саме міська електричка. Станція “Пріорка” (оце так несподіванка). А дорогою можна думати про пасажирів однієї з місцевих маршруток та щиро їм співчувати. На самій Пріорці, до речі, дуже багато зелених насаджень. На жаль, на почуття смаку в місцевих забудовників це не дуже впливає.

Куренівка

Відома локація, на якій до введення комендантського часу не дуже рекомендували нічні прогулянки. Тим не менш, це легендарна місцевість із доволі непоганим парком.

А метро нє? ТОП-5 локацій у Києві, куди довезе тільки міська електричка, фото-2, Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

А якщо ви заснете в електричці, не біда: наступна станція “Петрівка”, звідти теж можна дістатись до Куренівки не за всі гроші світу.

Микільська Слобідка

Тут до російського вторгнення бувало гаряче, коли забудовник надсилав чергову пачку спортсменів низької соціальної відповідальності. Коротше кажучи, хаотична забудова зустрічала спротив місцевого населення. Та ми цей шматочок Києва все одно дуже любимо, і ось чому.

А метро нє? ТОП-5 локацій у Києві, куди довезе тільки міська електричка, фото-3, Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

Все-таки, не так багато місць залишилось, де можна просто посидіти біля Дніпра та помилуватись краєвидом. Хто ж довезе вас туди? Звісно, міська електричка. А ще від станції “Микільська слобідка” можна прогулятись до парку “Перемога”.

А метро нє? ТОП-5 локацій у Києві, куди довезе тільки міська електричка, фото-4, Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

Протасів Яр

Поряд шумить діловий центр, а навколо вас жодного натяку на це. Чому? Бо Протасів Яр має гарний краєвид та вихід на тихенькі вулички Солом’янського району (можна вийти прямо на вулицю Ратушного). Гарно, є чим дихати, можна й на лижах покататись.

Але з міського транспорту вибір невеликий. Тому на дорогах частенько бувають затори, а ви можете проскочити туди міською електричкою. Або вийти на станції метро “Палац Україна” та трошки прогулятись.

Райдужний

Мало хто порадить вам прокататись саме на Райдужний, аби побути наодинці з собою чи зібратись із думками перед важливою справою.

А метро нє? ТОП-5 локацій у Києві, куди довезе тільки міська електричка, фото-5, Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

Але що, як саме туди вам і доведеться їхати? Тоді станція міської електрички “Райдужний” чекає на вас.

Досі не підписані на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua