А де тут попкорн? ТОП-5 кінотеатрів Києва, які знає не кожен

image
26 Квітня 2024, 16:16
Поділитися:

Журналісти 44.ua завжди раді попрацювати над вашим дозвіллям. Дивіться, що ми для вас знайшли!

“Тут Кіно”

На вулиці Булаховського є торговий центр “Регіна”, на другому поверсі якого облаштувався дуже затишний кінотеатр.

Якщо ви вирішили пожити коло метро “Житомирська”, але любите похрустіти попкорном під гарне кіно – можна не витрачати час на дорогу, все є поряд.

Фото: Pixabay

Де: вул. Булаховського, 3А.

Контакти: +38(068)9413132.

“Старт”

Коли живеш між Русанівкою та Березняками, хочеться трохи комфорту та поближче, чи не так? Тож не дивуйтесь, що вулиця Миколайчука також має власний кінотеатр. Він і прямо зараз відкритий, щойно перевірили.

А де тут попкорн? ТОП-5 кінотеатрів Києва, які знає не кожен, фото-2, Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

Раптом саме тут ви проведете вечір, який запамʼятаєте на все життя? Хороші спогади про кінотеатр, до якого можна дійти пішки навіть із Березняків – це дуже цінна річ, насправді.

Де: вул. Миколайчука, 15А (Серафимовича).

Контакти: +38(093)0087913.

“Кадр”

Із мальовничих околиць Тельбина переносимось на північ правобережного Києва. Одразу кажемо: тут багато мультиків, бувають і надзвичайно милі документалки! Такий маленький заклад, але він точно може здивувати вас смаком при виборі стрічок. Ну то що, гайда в таксі та зустрічаємось коло входу?

А де тут попкорн? ТОП-5 кінотеатрів Києва, які знає не кожен, фото-3, Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

Де: вул. Вишгородська, 4.

Контакти: +38(044)4328431.

“Кіно 42”

А це вже кінотеатр на Костянтинівській. Тут цікава програма: зараз крутять історію українського кіно, також можна сходити на документальну стрічку про Бетховена. Цікавий вибір, якщо вам набрид мас-маркет про одних і тих самих супергероїв.

Де: вул. Костянтинівська, 11Б.

Контакти: Facebook та Instagram.

А де тут попкорн? ТОП-5 кінотеатрів Києва, які знає не кожен, фото-4, Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

“Супутник”

Бували на вулиці Джохара Дудаєва? Соломʼянський район не може похвалитись добре розвиненими гілками метрополітену, тож для місцевих є доволі непоганий вибір і у плані дозвілля за великим екраном.

Зал

Зал “Дельта”, фото: “Супутник”

Оскільки “Баттерфляй” коло “Вокзальної” не поспішає тішити нас хорошими новинами (на жаль) – радимо про всяк випадок придивитись і до цього закладу!

Де: вул. Дудаєва, 18.

Контакти: +38(050)4903115.

Чому це важливо?

Пандемія показала нам, як швидко може закриватись бізнес. Втім, із початком російського вторгнення ситуація стала ще більш ризикованою для підприємців – тепер замість масок та антисептика їх турбують обстріли та нестача енергоносіїв.

То хіба обовʼязково їхати до кіно, аби дати кошти великій мережі, яка і так втримається на плаву? Зараз найменші бізнес-проєкти потребують клієнтів ще більше, ніж у попередні роки. І ви можете їх підтримати.

А де тут попкорн? ТОП-5 кінотеатрів Києва, які знає не кожен, фото-6, Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

Або не підтримати, звісно. Але в такому випадку кінотеатр коло вашої оселі поповнить список зачинених обʼєктів, і кому від цього стане краще?

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua