8 травня відбудеться позачергова сесія Броварської міської ради

image
7 Травня 2019, 17:07
Поділитися:

Броварський міський голова скликає позачергову сесію, – відповідне розпорядження Ігоря Сапожка опубліковано на сайті міськради. Депутати розглядатимуть 29 питань, із них – про перейменування 19 броварських садочків. Ці питання перенесли з чергової сесії, що має відбутися 30 травня.

У документі зазначено, що позачергова сесія відбудеться 8 травня о 10.00-й годині в приміщенні зали засідань Броварського міськвиконкому.

На розгляд сесії винесено наступні питання:

Про внесення змін до «Програми будівництва, капітального ремонту, утримання об’єктів житлового фонду, благоустрою та соціально-культурного призначення міста Бровари Київської області на 2019 – 2023 роки».
Про внесення змін до Програми запобігання та ліквідації наслідків підтоплення територій міста Бровари на період 2017-2021 років.
Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств міста на 2019 рік.
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Катюша» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) компенсуючого типу «Барвінок» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) компенсуючого типу «Теремки» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) компенсуючого типу «Золота рибка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Казка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Зірочка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Золотий ключик» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Перлинка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Лісова казка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Ялинка» ім. В.О. Сухомлинського Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Сонечко» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Червоні вітрила» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Теремок» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Ромашка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Малятко» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Калинка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Віночок» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Джерельце» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Ластівка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
Про затвердження Статуту інклюзивно-ресурсного центру Броварської міської ради Київської області.
Про внесення змін до Статуту Палацу творчості дітей та юнацтва Броварської міської ради Київської області.
Про внесення змін та доповнень до Програми  розвитку системи освіти м. Бровари на 2019-2023 роки, затвердженої рішенням Броварської міської ради Київської області від 20.12.2018  № 1195-50-07.
Про затвердження звіту про виконання бюджету міста Бровари за І квартал 2019 року.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради від 20.12.2018 року № 1225-52-07  «Про міський бюджет м. Бровари на 2019 рік» та додатків 1, 2, 3, 5, 6, 7».
Про внесення змін до Положення про управління містобудування та архітектури Броварської міської ради Київської області в новій редакції.
Про затвердження Положення про управління економіки та інвестицій Броварської  міської ради Київської області в новій редакції.

Джерело: Трибуна Бровари