8-річного велосипедиста автівка збила просто на «зебрі». ФОТО

image
24 Вересня 2019, 21:36
Поділитися:

Сьогодні вдень на «зебрі» біля зупинки «Стоматполіклініка» водій Ford Mondeo наїхав на 8-літнього хлопчика, який раптово виїхав на велосипеді з-за кіоска. Дитину забрала «швидка». Втім, обійшлося без тяжких наслідків – хлопець отримав забій ноги і садна. Про це стало відомо з різних джерел.

Як розповіли в Броварському відділі поліції, наїзд стався приблизно о 13:30 на нерегульованому пішохідному переході прибудинкового проїзду по бульв. Незалежності, 10. Водій, рухаючись у напрямку вул. Гагаріна, допустив зіткнення з 8-річним хлопчиком.

Водій очікував правоохоронців на місці пригоди

Дитина перетинала «зебру», однак виїхала туди раптово на своєму велосипеді з-за кіоску. Зі слів працівників поліції, правоохоронців викликав сам водій, який лишився на місці ДТП. Хлопчика згодом забрала  «швидка» з підозрою перелому ноги.

Читайте також: Людина загинула, автівка згоріла, ще 5 машин – зім’яло: масштабне ДТП на Об’їзній Броварів. ФОТО, ВІДЕО

Зі слів правоохоронців і батька потерпілого, діагноз не підтвердився – у дитини встановили забій, а також садна. Хлопчик почувається нормально. Окрім того в поліції повідомили, що обійшлося і без вагомих матеріальних збитків: велосипед цілий, а в автівки під час аварії лише злетів передній номерний знак.

Наслідки ДТП на бульв. Незалежності, 10

Поліція на місці ДТП

На місці пригоди працювала поліція

Зазначимо, що водій, який був за кермом Ford Mondeo, відмовився від спілкування з журналістом «Трибуни Броварів», який перебував на місці пригоди.

Батько хлопця визнає, що дитина переходила «зебру» неправильно. Водночас, від претензій до водія не відмовляється. Чоловік вважає, що інциденту могло не бути, якби водій був уважнішим, особливо перед пішохідним переходом в умовах обмеженої видимості.

Читайте також:

Фото – Микола Кожемяко

Джерело: Трибуна Бровари