73-річний ірпінський художник популяризує свою творчість у тіктоці – Містоінформ

image
20 Липня 2023, 09:20
Поділитися:

73-річний художник з Ірпеня Василь Попель почав популяризувати свої картини через тікток. Він знімає короткі відео, на яких показує власну творчість.

Василь Попель знаний художник в Ірпені, член Національної спілки художників України. Він навчався майстерності у відомих українських митців Володимира Сидорука та Якова Калацюка.

Зазвичай його картини — це натюрморти чи пейзажі. Після початку повномасштабного вторгнення Василь Попель почав малювати символічні картини. Серед них — евакуація мирних мешканців через «дорогу життя» — Романівський міст, а також славнозвісна сцена з українським прикордонником та російським крейсером.

Зараз художник запустив челендж — «Показую свої картини кожен день, доки не стану популярним». Перше його відео переглянули вже майже 400 тисяч разів.

@popel.vasja #artist #художник#ukrainianartist #painting#stillife#oilpainting#артчелендж#бузок#квіти🌺🌸🏵️ ♬ оригинальный звук — Василь Попель

На сторінці Василя Попеля у тіктоці вже більше ста тисяч вподобайок та майже 5 тисяч підписників. Підписатися на профіль художника та підтримати його творчість можна ТУТ.

Джерело: Містоінформ