7 фільмів осені, які хочеться передивитися знову

image
12 Жовтня 2019, 18:41
Поділитися:

Настала та пора, коли ми готуємо чай, загортаємось в плед і дивимось фільми частіше, ніж ми це робили раніше. Зробіть свій вихідний теплим та приємним. Знайдіть час для себе та своїх рідних.
Редакція “04597” підготувала для вас добірку кращих фільмів осені. Якщо ви їх ще не бачили-не гайте часу та мерщій дивитися!

Коханий з майбутнього 

“Коханий з майбутнього”, в оригіналі “About time”, зворушливий і смішний фільм про кохання, час і цінність кожної миті нашого життя, проведеної з коханими, сім’єю і друзями. Все досить банально, але при цьому дуже щиро і душевно. Адже єдине, що має значення в кінці нашого перебування на Землі, це те, як сильно ми кохали.

Якщо я залишусь

 
Отже, фільмз Хлоєю Моріц в головній ролі описує думки дівчини, яка залишилася між небом і землею. Після аварії, в якій загинула вся сім’я Мії, їй доводиться вибирати — залишити землю або залишитися, знайшовши свій сенс життя. Картина, яка відкрила світу американську актрису, розкриває вічну тему щастя. У процесі своїх спогадів про повсякденних моментах життя, юна героїня розуміє, що любов до батьків, до музики, до коханого і є її якорем. Життєстверджуюча картина з осінніми кадрами американського передмістя налаштовує на приємне осінню меланхолію і змушує філософствувати всередині себе.

Чоловіки, жінки і діти

Головна мета творців фільму — показати, наскільки інтернет змінив поняття стосунків, сімейних цінностей і спілкування в цілому. Прірва нерозуміння між батьками і дітьми, між партнерами і друзями стала таким частим явищем, що необхідно звертати на це увагу громадськості. Фільм глибокий, для роздумів, а зовсім не для розваги. А для залежних від світу інтернета молоді- він просто обов`язковий до перегляду!

Дорога змін

Сюжет повертає нас в середину 50-х років коли головні герої — члени невеликої провінційної сім’ї. Френк і Ейпріл Уїллер вважають себе сім’єю середнього класу, несхожою на решту сімей, і мріють перебратися до Парижа. Але життя приготувало для пари багато сюрпризів. Яких саме- дивіться у фільмі.

Лев

В сюжет фільму покладено реальну історію індійського хлопчика Сару Браєрлі, який загубився в п’ять років і жив в приймальні австралійської сім’ї, але несподівана спалах в пам’яті змусила його вирушити на пошуки своєї справжньої сім’ї. Ця сентиментальна історія не залишить байдужим нікого…

Паперові міста

Якщо ви любите мелодрами, то цей фільм для вас! Пам’ятаєте казку про Попелюшку? Королівський бал, зрадницький годинник, кришталевий черевичок і майже фантастичні пошуки. Пам’ятаєте? Так от, історія цього фільму дуже нагадує казку про Попелюшку — романтичною історією, сюжетом, героями. От тільки в головній ролі опиняється не бідолашна красуня, а принц — такий собі старшокласник-випускник Квентин. 

Вік Адалін

Відлік її житті почався з першим роком ХХ століття. Роки йшли один за одним, але вона зовні немов зупинилася за часів своєї молодості, абсолютно не змінюючись. На жаль. Особисте життя так і не склалося. Як їй здавалося, доля поскупилася на те єдине кохання для Адалін. Однак зустріч, що трапилася, може докорінно змінити це…
Ми бажаємо вам приємного перегляду!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня