59 жертв: Криміналісти ідентифікували всіх загиблих внаслідок ракетного удару по кафе на Харківщині

image
12 Жовтня 2023, 15:51
Поділитися:

12 жовтня 2023 г. 15:45

Як стало остаточно відомо, 5 жовтня 2023 року росіяни прямим влучанням високоточної ракети вбили в селі Гроза у Харківській області 59 людей. Всі жертви – цивільні місцеві мешканці, що зібрались в одному місці на спомин полеглого воїна: пенсіонери, медики, фермери, вчителі, підприємці, які загинули цілими родинами у декілька поколінь. Особу одного із загиблих – 60-річного чоловіка – криміналісти встановили по двадцяти частинах тіла.

Про ідентифікацію жертвKВ дізналася з повідомлення міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка 12 жовтня 2023 року.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Одного із загиблих – 60-річного чоловіка – криміналісти встановили по 20-ти частинах тіла. Ще двох осіб вдалося ідентифікувати за допомогою особистих речей, вилучених з помешкань загиблих, оскільки в них не було родичів прямої лінії для порівняння ДНК-профілів”, – сказано у повідомленні.

Вказується, що за допомогою мобільних ДНК-лабораторій ідентифікували загалом 19 осіб. Шість діб криміналісти поліції цілодобово відбирали зразки у родичів, виводили профілі та шукали співпадіння фрагментів.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як інформувала KВ, Служба безпеки України встановила особи двох зрадників, які скоригували російський ракетний удар по кафе у селі Гроза на Харківщині 5 жовтня 2023 року.

Ними виявились місцеві жителі, два брати, які під час окупації працювали на рашистів та згодом втекли до рф.

Читайте: СБУ викрила двох братів, які навели російську ракету по кафе у селі Гроза

Фото: “Суспільне”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона