560 будинків і 2000 квартир: облрада прийняла програми з забезпечення житлом мешканців Київщини

image
23 Червня 2022, 22:07
Поділитися:

Депутати Київської обласної ради на сьогоднішній сесії підтримали програми, згідно з якими буде відбудовано 560 приватних будинків і придбано 2 тисячі квартир для мешканців регіону, оселі яких зруйнували російські загарбники. Про це повідомив голова облдержадміністрації Олексій Кулеба, пише ITV.

«Дуже важливий день для всієї Київщини. На сесії обласної ради прийняли дві програми, що допоможуть швидше отримати житло людям, які залишилися без домівок унаслідок війни. Завдяки цим програмам у найближчий час ми зможемо почати будівництво 560 будинків та викупити 2000 квартир. Дві з половиною тисячі сімей отримають житло. Це тільки початок нашого відновлення, нашої відбудови. Дякую депутатам за консолідоване рішення», – зазначив керівник ОДА.
Нагадаємо, 17 червня виконком Ірпінської міської ради затвердив порядок зарахування на спеціальний квартирний облік мешканців громади, житло яких було зруйноване. При цьому начальник міського управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та ЖКГ Сергій Канюра висловив сподівання на те, що «держава купить ті 400 квартир, які були обіцяні».
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua