5 зашкварів нардепа від 95 округу Михайла Гаврилюка(ВІДЕО)

image
14 Червня 2019, 16:26
Поділитися:

Дата публикации: 14 июня 2019.

Добігає кінця каденція Михайла Гаврилюка і Містоінформ проаналізував новини, якими запам’ятався епатажний нардеп.

Михайло Гаврилюк чи не єдиний депутат, який відчув на собі всю палітру людських емоцій – від любові до ненависті.

Михайло Гаврилюк, фото ГЛАВКОМ

Діставшись до зали парламенту на революційній хвилі нардеп Гаврилюк швидко розчарував своїх виборців і дуже скоро вже отримував стусани і лайку від вчорашніх однодумців прямо під стінами Верховної Ради. Містоінформ згадує 5 зашкварів Михайла Гаврилюка.

Михайло Гаврилюк розбив телефон та порвав сорочку журналісту

В травні 2017 року журналіст Василь Крутчак хотів дізнатися у нардепа, який відмовився місяць тому давати йому інтерв’ю, чи не змінив той свого рішення. Результатом цього став розбитий телефон і порвана сорочка журналіста. “Ви хто такий? Вас ЗМІ вивели в депутати, ви забули”, – звернувся журналіст до Гаврилюка. Той відповів: “На все воля Божа. Василю, відстань від мене, я тебе прошу”. Після цього камера перестала показувати зображення, але було чути звук, як рветься тканина, і бійки.

Пізніше коментуючи цю подію Михайло Гаврилюк як справжній козак буде цинічно з посмішкою брехати, що журналіст упав сам і при цьому сам розбив телефон.

Гаврилюк два роки користувався автомобілем призначеним для потреб АТО

Виявилось, що протягом двох років нардеп Михайло Гаврилюк користувався автомобілем Kia Sorrento, з військовими держаними номерними знаками “КВ 0137” та “КВ 0404”, яку йому передали для доправлення в зону АТО.

Гаврилюк ховав автомобіль на закритій парковці по вул. Банкова. Людям розповідав історії, що добирається на роботу на “Жигулях”, метро або маршрутці. Саме на цій автівці Гаврилюка часто бачили у 95 окрузі, зокрема у Ірпені.

Гаврилюк прагнув надати держорганам необмежені повноваження по блокуванню інтернет-ресурсів

Народний депутат Михайло Гаврилюк проголусавав за скандальний законопроект №6688, що надає держорганам необмежені повноваження по блокуванню інтернет-ресурсів. Автори документа — народні депутати Іван Вінник, БПП, Дмитро Тимчук і Тетяна Чорновол, “Народний фронт”.

Наслідком прийняття цього законопроекту мала стати повна втрата анонімності та найжорсткіша цензура в інтернеті для українських сайтів. Блокування ресурсів мало відбуватися без суду.

Гаврилюк підтримав кандидатуру аудитора НАБУ від Порошенка

В березні 2017 року Михайло Гаврилюк підтримав кандидатуру Найджела Брауна для визначення як представника Верховної Ради України до складу комісії зовнішнього контролю з проведення незалежної оцінки (аудиту) ефективності діяльності Національного антикорупційного бюро України.

Простими словами Гаврилюк підтримав кандидатуру аудитора Порошенка, негативний висновок якого мав стати початком демонтажу Національного антикорупційного бюро України.

Гаврилюк голосував за підняття тарифів на газ

У 2015 році Михайло Гаврилюк проголосував за підвищення тарифів, але не зміг пояснити чому. Про це він заявив в ефірі телеканалу “112 Україна”.

“Як я голосував: взяв і натиснув на зелену кнопочку”, – повідомив він.

Уродженець села Ярівка Чернівецькій області, Михайло Гаврилюк або “козак Гаврилюк”, став відомим за скандальним аматорським відео тортур, вчинених представниками спецпідрозділу «Ягуар». Але у 95 окрузі він скоріше запам’ятається недалеким депутатом, слабим лобістом регіону та людиною, яка розміняла принципи “євромайдану”. Сам Михайло Гаврилюк бачить своє майбутнє виключно у стінах парламенту.

Раніше Містоінформ писав, що Києво-Святошинська влада планує використати виборчі “сітки” БПП на дострокових виборах до парламенту.

Джерело: МИСТОИНФОРМ