5 березня відбулись засідання постійних депутатських комісій

image
6 Березня 2019, 22:23
Поділитися:

5 березня 2019 року у малому залі засідань Сквирської районної ради відбулось  засідання постійної депутатської комісії  з  питань агропромислового комплексу, земельних, водних та лісових ресурсів, на якому  головував заступник голови комісії Сиворакша М.В. На  засіданні комісії депутати обговорили питання про стан виконання Програми поводження з твердими побутовими відходами у Сквирському районі на 2017-2020 роки та про затвердження Програми з організації оперативного реагування при виникненні масових захворювань чи загибелі тварин та створення резервного фонду у Сквирському районі Київської області на 2019-2020 роки,  по яких доповіли начальник відділу з питань цивільного захисту, ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи та житлово-комунального господарства Сквирської райдержадміністрації Ворушило М.С. та заступник начальника управління – начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Сквирського районного управління Римаренко В.І.

Після засідання постійної депутатської комісії  з питань агропромислового комплексу, земельних, водних та лісових ресурсів відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій з питань соціально-економічного розвитку району, бюджету і фінансів та з питань агропромислового комплексу, земельних, водних та лісових ресурсів, яке провели голова комісії Паламарчук М.М. та заступник голови комісії Сиворакша М.В. На засідання були запрошені  голова Сквирської районної ради Гриша В.В., його заступник Грищенко О.Г., керуючий справами, начальник організаційного відділу районної ради Лупул С.П., завідувач юридичного сектору районної ради Івашкевич О.В., начальник відділу економічного розвитку Сквирської райдержадміністрації Пилюта О. П.

Комісії розглянули  звіт голови Сквирської  райдержадміністрації  про підсумки виконання Програми соціально-економічного  та культурного розвитку Сквирського району на 2018 рік та питання про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Сквирського району на 2019 рік.

Також вчора відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку району, бюджету і фінансів, на якому депутати розглянули питання:

про затвердження звіту про виконання районного бюджету Сквирського району за 2018 рік, про внесення змін до рішення районної ради від 20.12.2018 № 03-29-07 „Про районний бюджет Сквирського району на 2019 рік”, про затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі “Власний дім” в Сквирському районі Київської області на 2019-2022 роки та про затвердження районної Програми стимулювання працівників управління соціального захисту населення Сквирської районної державної адміністрації в 2019 році.

Джерело: Сквира.info