4 лютого в Броварах відбудеться акція на підтримку онкохворих

image
3 Лютого 2019, 09:24
Поділитися:

4 лютого в Броварах відбудеться акція на підтримку Міжнародного дня боротьби проти раку, яку організовує благодійний фонд допомоги онкохворим «Інна».

4 лютого по всьому світові під лозунгом «I am and I will» («Я є і я буду») проводяться акції та заходи на підтримку тих, хто бореться з онкологічними хворобами.

Благодійний фрнд «Інна» закликає усіх охочих  підтримати світові спільноти в боротьбі зі страшним захворюванням  4 лютого о 15:00 на Майдані Свободи. У заході візьмуть участь вихованці народного хореографічного колективу «Оксамит» під керівництвом художнього керівника Оксани Чечельницької та учні й батьки 5-Г класу броварської СШ №7.

Також під час акції відбудеться яскравий флешмоб із запуском гелевих кульок.

Рак  –  хвороба особлива. Як правило, рак нападає раптово. Люди, яким встановили такий діагноз, упадають у глибоку депресію, яка дуже заважає лікуванню і призводить до летального результату. Справитися з раком одному – практично нереально. Саме тому в цивілізованих країнах онкохворі не залишаються один на один зі своєю бідою. У спеціалізованих клініках таких пацієнтів із першого дня хвороби супроводжує підготовлений персонал  –  психоонкологи. Громадськість також перебуває поруч із такими пацієнтами. На жаль, в Україні зовсім все не так. Проте, ситуацію треба змінювати. Завдяки Фонду «Інна» Бровари йдуть в авангарді боротьби з раком в Україні.

Джерело: Трибуна Бровари