35 років праці у медичному училищі

image
16 Листопада 2021, 12:47
Поділитися:

Головна  /  35 років праці у медичному училищі

|  16. 11. 2021

16 листопада міський голова Геннадій Дикий привітав із 70-річним ювілеєм директора комунального закладу Київської обласної ради «Білоцерківський медичний фаховий коледж» Володимира Фуголя.

Володимир Васильович, викладач – методист вищої кваліфікаційної категорії. Свою роботу в Білоцерківському медичному училищі розпочав у 1986 році викладачем. У 1987 році був призначений на посаду заступника директора з навчально – виховної роботи, а з листопада 2009 року почав працювати директором Білоцерківського медичного коледжу.

За 35 років педагогічної діяльності у медичному училищі Володимир Васильович безпосередньо взяв участь у  підготовці не одного покоління кваліфікованих молодших медичних спеціалістів, формування освіченої, гармонійно розвиненої особистості.

Відзначаючи багаторічну самовіддану працю в системі охорони здоров’я та педагогічній діяльності, сумлінне ставлення до виконання своїх професійних обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди 70-річного ювілею міський голова вручив Володимиру Фуголю нагрудний знак «Відзнака міського голови».

«Спалах захворювання на COVID -19 показав нам як важливо мати кваліфікований молодший медичний персонал у штатах лікарень і їх вагому роль в організації функціонування медичних закладів, лікуванні хворих.

Завдяки тому, що у Білій Церкві є медичний коледж, наші лікарні у достатній мірі забезпеченні молодшим медичним персоналом.

Ви людина, яка піклується про заклад, організовує навчання молоді, прагне, аби його випускники були фахівцями своєї справи, працювали зберігаючи життя та здоров’я жителів нашої громади.

Наш коледж є одним з найкращих серед медичних закладів України. У ньому навчаються багато студентів з різних міст Київщини. Педагогічний колектив складається із фахівців, які працюють злагоджено і надають високий рівень освіти.

І це заслуга Володимира Васильовича.

Вітаю Вас з ювілеєм та бажаю ще довгих років праці на цій ниві», – зазначив міський голова.

Ювіляр також отримав вітання від радника міського голови Миколи Антонюка, начальника управління охорони здоров’я міської ради Юрія Куха, медичної спільноти Білоцерківської МТГ, колег з Макарівського та Яготинського медичних коледжів та ін.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт