33,7 млн гривень заплатила Київрада за прибирання і дрібні ремонти в офісі Кличка і його підлеглих

image
22 Січня 2024, 11:30
Поділитися:

22 січня 2024 г. 11:27

Київська міська рада замовила у КП “Госпкомобслуговування” річні послуги з обслуговування своїх адміністративних будівель. Комунальники будуть слідкувати за санітарним станом приміщень, справністю мереж, чистотою і порядком в залах і кабінетах працівників та в гаражах.

Про цеKВ дізналася з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Київська міська рада уклала договір на комплексне річне обслуговування низки об’єктів, у тому числі адмінбудинку на Хрещатику, 36, з комунальним підприємством “Госпкомобслуговування”.

КП отримає 33 млн 787 тис. 584 гривень.

Йдеться про обслуговування таких об’єктів: адміністративний будинок на вул. Хрещатик, 36, літер “А”, внутрішній будинок на вул. Хрещатик, 36, літер “Б”, 3-поверховий будинок на вул. Хрещатик, 36, літер “В”, гараж на 6 відділень на вул. Хрещатик, 36, літер “Г”, адміністративний будинок на вул. Богдана Хмельницького, 6-А, літер “А”, гараж на 3 відділення на вул. Богдана Хмельницького, 6-А, літер “Б”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Послуги включать, зокрема, підтримку належного санітарного стану приміщень (прибирання кабінетів, корилдорів, санвузлів, Колонної та сесійної зал та інших приміщень), утримання прибудинкових територій та допоміжних приміщень, прибирання гаражів та підвалів, взимку очищення будинків від бурульок, а влітку полив газонів тощо.

Крім цього, КП має забезпечити диспетчеризацію адмінбудинків, слідкувати за економним використанням електрики в коридорах на на сходових клітинах, контролювати температурний режим в залах, слідкувати за справністю систем холодного та гарячого водопостачання, телефонного зв’язку, кондиціювання.

Що купували у столиці та на Київщині минулого тижня – дивіться у відео КВ:

Читайте: За охорону робочого офісу Кличка і його команди заплатять 21,9 млн гривень

Фото: колаж КВ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона