30 дітей із Київщини повернулися після туристичної подорожі Азербайджаном

image
21 Серпня 2023, 12:27
Поділитися:

18 серпня 30 дітей із Київської області повернулися з туристичної подорожі до Азербайджанської Республіки. Про це повідомили в Службі у справах дітей та сім’ї Київської ОВА.

Мова йде про дітей загиблих військовослужбовців, військовополонених, зниклих безвісти та військовослужбовців, які проходять службу в Збройних Силах України та захищають Батьківщину. У групі були діти з Яготинської, Зазимської, Обухівської, Томашівської, Березанської, Боярської, Калинівської (Фастівського р-ну), Чабанівської, Білоцерківської, Рокитнянської, Бучанської, Броварської, Дівичківської, Переяславської, Маловільшанської, Ірпінської, Вишгородської, Петрівської та Славутицької громад.

Протягом 14 днів діти в супроводі дорослих перебували на екскурсіях в історичних, культурних та розважальних осередках країни. Крім того, діти мали зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом України в Азербайджанській Республіці Владиславом Каневським.

Туристична подорож відбулася завдяки сприянню представників Посольства України в Азербайджанській Республіці у співпраці з Агентством соціальних послуг при Міністерстві праці та соціального захисту населення Азербайджанської Республіки.

      

Джерело: Київська обласна військова адміністрація