30 дітей із Київщини їдуть у туристичну подорож до Азербайджану

image
2 Грудня 2022, 15:54
Поділитися:

30 дітей із Київської області вирушили в туристичну подорож до Азербайджанської Республіки. Поїздка організована за сприяння Повноважного Посла України в Азербайджанській Республіці Владислава Каневського та Агентства соціальних послуг при Міністерстві праці та соціального захисту населення Азербайджанської Республіки. Про це повідомили в Службі у справах дітей та сім’ї Київської ОВА.

Діти відправилися в подорож 1 грудня. Група складається з 30 дітей пільгових категорій, які потребують соціальної уваги та підтримки. Зокрема це діти, які проживають в населених пунктах Київської області, що перебували в районі проведення бойових дій чи зазнали руйнувань внаслідок російської збройної агресії в період з лютого по квітень 2022 року. Мова йде про дітей із Бородянської, Обухівської та Бучанської територіальних громад пристоличного регіону.

Протягом 14 днів вони в супроводі дорослих будуть відвідувати екскурсії, музеї, туристичні центри. Також дітям надаватиметься медичне обслуговування. Крім того, в закладі перебування організовано 5-разове повноцінне харчування.

Вдячні Посольству України в Азербайджанській Республіці і Міністерству праці та соціального захисту населення Азербайджанської Республіки за допомогу в організації відпочинку та реабілітації для дітей Київщини.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація