29 переможців олімпіад та конкурсу-захисту робіт учнів-членів Малої академії наук отримали дипломи стипендіатів голови Київської ОДА

image
30 Серпня 2023, 18:02
Поділитися:

29 переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук «МАН Київщини – простір можливостей» отримали дипломи стипендіатів голови Київської обласної державної адміністрації. 

«Ваші досягнення доводять, що освіта потрібна, й освіта важлива. Ваші здобутки – це популяризація національної освіти на світовому рівні. Це зміцнення авторитету нашої держави. Кожен з вас – гордість Київщини, гордість усієї України. Кожен з вас, попри війну та складні обставини, довів, що він – найкращий. Кожен мав мотивацію – перемогти. І я впевнений, що з такою молоддю ми перемагатимемо і надалі», – наголосив голова КОДА Руслан Кравченко.

Предметні олімпіади та захист науково-дослідницьких робіт у рамках МАН – це особливі випробування, які тестують знання учнів, гартують їхню зібраність та самостійність. Учні й учениці Київщини, всупереч труднощам, пов’язаним із війною, пройшли всі етапи конкурсних випробувань та продемонстрували гарні результати. Зокрема, здобули призові місця у фіналі олімпіад та на міжнародному рівні. 

Руслан Кравченко наголосив, що серед найважливіших завдань КОДА – створення для талановитих учнів Київщини комфортних умов та додаткових стимулів для подальших досягнень у навчанні та науково-дослідницькій діяльності. 

Під час заходу діти подарували голові КОДА сигнальний примірник Альманаху учнівських досліджень «Звитяжна Київщина: хроніка героїзму». У ньому представлені результати пошуково-дослідницької експедиції «Нескорена Україна».

Джерело: Київська обласна військова адміністрація