29-го липнявідбулася робоча нарада в Броварській районній державній адміністрації

image
30 Липня 2019, 10:46
Поділитися:

29 липня 2019 року голова Броварської районної державної адміністрації М. Клименко провів робочу нараду. 

В засіданні взяли участь: перший заступник голови Броварської райдержадміністрації Ю. Плакся, виконуючий обов’язки керівника апарату О. Мордач, начальники служб, управлінь, відділів, завідуючі секторів райдержадміністрації, начальники служб, управлінь, які забезпечують життєдіяльність району, представники засобів масової інформації.

Під час наради велику увагу приділено питанню готовності освітніх закладів до нового навчального року. За інформацією начальника відділу освіти Броварської райдержадміністрації Л.Чайки на даний час проводиться підготовка навчальних закладів до опалювального сезону, ремонти освітніх закладів, закупівля парт для 1-х класів та обладнання для спеціалізованих класів. В другій половині серпня плануються об’їзди навчальних закладів для визначення стану готовності приміщень вцілому. 

Заступник військового комісара Броварського об’єднаного міського військового комісаріату О. Пилипенко проінформував, що планується відправити 11 осіб на контрактну службу до лав Збройних Сил України: 5 – до військових частин, 6 – до навчальних центрів. 

Начальник служби у справах дітей та сім’ї Броварської районної державної адміністрації С.Хромець повідомила, що триває кампанія оздоровлення дітей Броварського району. Скарг на якість відпочинку не надходило. 

Заслухавши інформацію начальників відповідних служб, надано наступні доручення: 

зробити аналіз готовності закладів освіти до опалювального сезону 2019-2020 років; 
провести перевірку якості води та харчоблоків в навчальних закладах Броварського району; 
провести роз’яснювальну та агітаційну роботу щодо вступу на військову службу до лав Збройних Сил України за контрактом; 
контролювати питання оздоровлення пільгових категорій населення; 
вирішити питання щодо подачі забезпечення якісної питної води в с. Літочки.

Броварська РДА

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed