28 листопада відбудеться чергова сесія Броварської міськради

image
31 Жовтня 2019, 19:02
Поділитися:

На розгляд депутатів винесено 34 питання.

Шістдесят четверта чергова сесія БМР відбудеться 28 листопада о 10:00 в приміщенні зали засідань Броварського міськвиконкому, зазначено у відповідному розпорядженні міського голови.

Депутати розглядатимуть наступні питання:

Про приватизацію житлових приміщень гуртожитків.
Про затвердження мінімального розміру місячної орендної плати за один квадратний метр загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території міста Бровари на 2020 рік.
Про безоплатне прийняття квартири № 60 в житловому будинку по вул. Петлюри Симона, 16-Г у комунальну власність територіальної громади м. Бровари.
Про прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Бровари та призначення балансоутримувача безхазяйного пробивного колодязя.
Про внесення змін до рішень Броварської міської ради Київської області від 28.02.2019 № 1273-53-07,  від 11.04.2019 № 1329-54-07, від 29.03.2018 №873-39-07.
Про передачу трансформаторної підстанції та об’єктів електропостачання у власність ПрАТ «Київобленерго».
Про надання дозволу на передачу комунального майна територіальної громади м. Бровари.
Про надання дозволу на списання комунального майна територіальної громади м.Бровари.
Про надання  дозволу на передачу комунального майна територіальної громади м. Бровари з балансу управління освіти і науки Броварської міської ради Київської області.
Про передачу в оренду комунального майна, що перебуває у спільній сумісній власності територіальної громади м. Бровари Київської області та територіальних громад сіл та селищ Броварського району Київської області.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області 11.04.2019 № 1335-54-07 та затвердження Додаткової угоди.
Про внесення змін  до додатку 1 міської комплексної Програми підтримки сім’ї та захисту прав дітей «Щаслива родина – успішна країна» до 2022 року.
Про внесення змін до міської програми «З турботою про кожного» на 2018-2020 роки», затвердженої рішенням Броварської міської ради Київської області від 21.12.2017р. № 788-36-07.
Про внесення змін та доповнень до рішення Броварської міської ради від 26.09.2019 р. № 1574-61-07 «Про затвердження міської Програми забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий діабет жителів м. Бровари на 2019 рік».
Про внесення змін до Статуту закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Барвінок» Броварської міської ради Київської області.
Про зміну назви Дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти Броварської міської ради та затвердження Статуту в новій редакції.
Про внесення змін до Детального плану території VI житлового району. І етап. Схема планування території (зі змінами).
Про припинення права користування земельними ділянками, затвердження документації із землеустрою, надання земельних ділянок у користування, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою, відмову у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою, припинення дії договорів оренди земельних ділянок, внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області.
Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, продовження терміну укладення договорів оренди земельних ділянок.
Про продовження дії та термінів укладення договорів про встановлення особистих строкових сервітутів, припинення дії договорів про встановлення особистих строкових сервітутів.
Про затвердження документації із землеустрою щодо передачі земельних ділянок громадянам у власність, зміну цільового призначення земельних ділянок, надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, внесення змін до рішення Броварської міської ради.
Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність громадянам.
Про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів учасникам бойових дій, внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області.
Про відмову у наданні дозволів громадянам на розроблення проєктів землеустрою.
Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для подальшого продажу у власність.
Про продаж земельної ділянки.
Про затвердження договорів, що посвідчують право користування та право власності на земельні ділянки.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 22.12.2015 р. № 08-02-07.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради від 07.06.2012 №666-21-06.
Про добровільне дострокове складення депутатських повноважень депутата Броварської міської ради Київської області VII скликання Берестового О.І.
Про добровільне дострокове складення депутатських повноважень депутата Броварської міської ради Київської області VII скликання Іллюхіна С.М.
Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.
Про внесення змін та доповнень до рішення Броварської міської ради Київської області від 28.02.2019 №1317-53-07 «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Бровари на 2019 рік».
Про затвердження переліку проектів – переможців відповідно до рішення Броварської міської ради від 22.12.2016 № 455-23-07 «Про затвердження міської програми «Громадський бюджет в місті Бровари на 2017-2020 роки».

Бажаючим бути присутніми на засіданні сесії Броварської міської ради необхідно мати при собі посвідчення особи для здійснення попередньої реєстрації.

Читайте також:

Підсумки 63-ої сесії: інженерні мережі офісного центру на Гагаріна, 21 передали на баланс міста

Джерело: Трибуна Бровари