27 квітня – чергова сесія ради Броварської ОТГ | Трибуна

image
22 Квітня 2021, 11:05
Поділитися:

27-го квітня о 10:00 в залі засідань міськвиконкому відбудеться 6-та чергова сесія ради Броварської ОТГ. На розгляд депутатів винесено 51 питання, що стосуються життєдіяльності міста. Про це йдеться в розпорядженні міського голови.

Порядок денний 6-ї чергової сесії
Про приватизацію житлових приміщень гуртожитків.
Про утворення комісії з прийняття майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Броварського району у комунальну власність Броварської міської територіальної громади
Про укладання договору на користування складовими газорозподільної системи.
Про затвердження Програми забезпечення здійснення витрат, пов’язаних з виконанням судових рішень та окремих документів органів виконавчої служби на 2021 рік.
Про надання дозволу на списання комунального майна Броварської міської територіальної громади.
Про надання дозволу на передачу комунального майна Броварської міської територіальної громади.
Про внесення змін в Додаток 1 до Програми будівництва, капітального ремонту, утримання об’єктів житлового фонду, благоустрою та соціально-культурного призначення Броварської міської територіальної громади на 2019-2023 роки.
Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Броварської міської територіальної громади на 2021 рік.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 20 грудня 2018 року № 1211-50-07.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 19 грудня 2019 року № 1719-67-07.
Про зміну Засновника комунального підприємства Княжицької сільської ради «Добробут» та затвердження Статуту в новій редакції.
Про припинення комунального підприємства Броварської міської ради Броварського району Київської області «Добробут» шляхом його ліквідації.
Про зміну назви Засновника комунального підприємства «Сервіс» та затвердження Статуту в новій редакції.
Про припинення комунального підприємства Броварської міської ради Броварського району Київської області «Сервіс» шляхом його ліквідації.
Про зміну Засновників та розподіл часток Засновників Комунального некомерційного підприємства «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня» Броварської районної ради Київської області, Броварської міської ради Київської області».
Про утворення відділу контролю за паркуванням в складі управління інспекції та контролю Броварської міської ради Броварського району Київської області та відділу публічних закупівель в складі управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради Броварського району Київської області, про внесення змін в Додаток до рішення Броварської міської ради Броварського району Київської області від 09.02.2021 № 04-01-08.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 24.12.2020 №2119-89-07.
Про зміну назви засновника, назви відділу охорони здоров’я Броварської міської ради Броварського району Київської області та затвердження Положення про відділ охорони здоров’я Броварської міської ради Броварського району Київської області в новій редакції.
Про внесення змін до Комплексної Програми розвитку охорони здоров’я в Броварській міській територіальній громаді на 2021 рік.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 24 грудня 2020 року № 2115-89-07.
Про внесення змін в додаток до Програми фінансової підтримки комунального підприємства Броварської міської ради Броварського району Київської області «Міський футбольний клуб «Бровари» на 2021рік.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 24.12.2020 р. №2097-89-07.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 24.12.2020 року №2105-89-07.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 22.12.2016 року № 435-23-07.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 24.12.2020 р. №2108-89-07.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 20.12.2018 № 1187-50-07 ( зі змінами).
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 24.12.2020 № 2106-89-07.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 24 грудня 2020 року № 2101-89-07.
Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ надання адміністративних послуг Центру обслуговування «Прозорий офіс» виконавчого комітету Броварської міської ради Броварського району Київської області.
Про затвердження Положення про Управління інспекції та контролю Броварської міської ради Броварського району Київської області.
Про утворення депутатської робочої комісії з питань дотримання вимог містобудівного, земельного та екологічного законодавства суб’єктами господарювання на території Броварської міської територіальної громади.
Про припинення права користування земельними ділянками, затвердження документації із землеустрою, надання земельної ділянки в користування, зміну цільового призначення земельної ділянки, надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, відмову у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою, внесення змін до рішення Броварської міської ради Броварського району Київської області, припинення дії договорів оренди земельних ділянок.
Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, продовження терміну укладення договорів оренди земельних ділянок.
Про встановлення земельного сервітуту, продовження терміну укладення договорів про встановлення особистих строкових сервітутів.
Про затвердження документації із землеустрою щодо передачі земельних ділянок у власність та оренду, зміну цільового призначення земельних ділянок, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою громадянам в м. Бровари Броварського району Київської області.
Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність громадянам для будівництва індивідуальних гаражів в м. Бровари Броварського району Київської області.
Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для будівництва індивідуальних гаражів в м. Бровари Броварського району Київської області та про внесення змін до рішення Броварської міської ради Броварського району Київської області.
Про затвердження документації із землеустрою щодо передачі земельних ділянок у власність, зміну цільового призначення земельних ділянок, надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, відмову у наданні дозволів на розроблення документації із землеустрою та у затвердженні проекту землеустрою громадянам в с. Княжичі Броварського району Київської області.
Про затвердження документації із землеустрою щодо передачі земельних ділянок у власність, зміну цільового призначення земельної ділянки, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою, відмову у затвердженні документації із землеустрою та у наданні дозволів на розроблення документації із землеустрою громадянам в с. Требухів Броварського району Київської області.
Про відмову у наданні дозволів на розроблення проектів землеустрою та у наданні земельної ділянки громадянам в м. Бровари Броварського району Київської області.
Про затвердження договорів, що посвідчують право користування та право власності на земельні ділянки.
Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для подальшого продажу у власність.
Про припинення права користування земельною ділянкою, надання дозволу на розроблення документації із землеустрою.
Про підготовку лоту до проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки.
Про доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік.
Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Броварської міської територіальної громади на 2021 рік.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 24.12.2020 року № 2128-89-07 «Про бюджет Броварської міської територіальної громади на 2021 рік» та додатків 2, 3, 6, 7.
Про внесення змін до Регламенту Броварської міської ради Броварського району Київської області VIII скликання.
Про затвердження Положення про акти обстеження житлово-побутових умов проживання громадян.
Про затвердження зразка депутатського звернення та депутатського запиту.
Про звільнення директора комунального підприємства Броварська редакція міськрайонного радіомовлення.
Різне.

ФОТО – Антон Раков

Читайте також:

Не виправдали довіри: депутати хочуть відправити у відставку керівництво Київської облради

Депутати розглянуть план зонування Броварів: можливість аукціонів і заробітку громаді

Де і коли приймають громадян депутати Броварської ОТГ. КОНТАКТИ

Депутати Броварської ОТГ. ІМЕНА і ФОТО

Джерело: Трибуна – Бровари