26 нагород вибороли спортсмени клубу «Kyiv region O-team» на Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування

26 нагород вибороли спортсмени клубу «Kyiv region O-team» на Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування
13 Травня 2024, 11:35
Поділитися:

Протягом трьох днів, з 9 до 12 травня, у с. Дениші Житомирської області відбувся Чемпіонат України зі спортивного орієнтування. За результатами змагань орієнтувальники клубу «Kyiv region O-team», основу якого складають спортсмени з Ірпеня та Коцюбинського, зайняли 2 місце. Про це повідомили на офіційній сторінці спортклубу у фейсбуці.

Змагання зібрали майже 550 учасників із 22 областей України. Чемпіонат проходив у довгій, середній дистанції та спринті. Юні орієнтувальники з Київщини вибороли вибороли 26 нагород, з яких — 7 золотих, 15 срібних та 4 бронзових медалей. У підсумку наша команда зайняла 2 командне місце.

«Збірна команда Київщини виборола «срібло» після Іано-Франківської області. Вітаємо з чудовим виступом спортсменів та тренерів. Прикро, що лише 3 бали не вистачило нашій команді для перемоги, але це спорт! Щира подяка команді Orienteering Kyiv Orienteering Kyiv за чудові враження, позитивні емоції! Окрема подяка Ірпінська дитячо-юнацька спортивна школа Ірпінській ДЮСШ та Управління освіти і науки Ірпінської міської ради Управлінню освіти і науки Ірпінської міської ради за забезпечення транспортом та всебічну підтримку», — повідомили у клубі «Kyiv region O-team».

Нагадаємо, нещодавно спортсмени з клубу «Kyiv region O-team» привезли 27 нагород з Чемпіонату України зі спортивного орієнтування, який відбувся у Києві.

Джерело: Містоінформ